Dan57 Postat Noiembrie 8, 2016 Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 (editat) Iertare dar am cateva nelamuriri privind aceasta centrala. Poate cineva care are mai multa experienta sa-mi raspunda. 1 Cum o pot face ca in regimul de incalzire sa am o caldura constanta in calorifere, la ora actuala temperatura variaza destul de mult. In manualul de instalare care se livreaza la cumparare, la pagina 15 exista un titlu: Reglarea puterii maxime pe circuitul de incalzire si a puterii de aprindere LENTA. 2 Cum se face reglajul sus mentionat. 3 Ce inseamna PUTEREA de APRINDERE LENTA. Multumesc pentru ajutor. Editat Noiembrie 8, 2016 de Dan57 Link spre comentariu
Dan57 Postat Noiembrie 8, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Probabil am gresit locul unde trebuia sa postez intrebarea, rog moderatorul sa o mute unde trebuie, multumesc. Link spre comentariu
one Postat Noiembrie 22, 2016 Partajează Postat Noiembrie 22, 2016 1. punand un termostat pe calorifer, reglat la temperatura corespunzatoare, si nu in camera pe perete. 2-3 las pe altcineva sa raspuna, intrucat nu am citit manualul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum