Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Marire semnal Bluetooth

Ionut Remus

Postări Recomandate

Problema rezolvata!

Solutia ceva mai neconventionala a fost si relative simple, desigur incercad sa rezolv alta problema.

Aveam tot felul de artfacte in semnalul audio din cauza transmisiei si receptiei Bluetooth si am dat cu izoler modulul dupa care l-am imbracat cu folie de aluminiu alimentara si iarasi am dat un strat de izoler peste , desigur unde are antenna modulul am lasat lasat expusa partea.

Artefactele din semnalul audio inca exista dar doar daca am volum maxim la amplificator ceea ce deja se depaseste semnsibilitatea preamp-ului si am distoriuni mari, dar acum sa imbunatatit semnalul considerabil...adica daca in coltul camerei unde nu aveam semnal, unde nu voi sta niciodata acolo , mai am cateva intreruperi, sa zicem 2-4 pe minut, ceea ce mi se par relative acceptabil pentru BT, iar in rest functioneaza correct, inclusive pe balcon, unde sunt aproximativ 8-9 m distanta catre modul dar semnalul trece prin geam.

Va multumesc tuturor pentru sfaturi, cu siguranta in viitor ma vor ajuta in alte proiecte!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ndor

4

• lrai

4

• Ionut Remus

3

• lukeme

3

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări