R2R Postat Noiembrie 18, 2016 Partajează Postat Noiembrie 18, 2016 pai lme49600 nu este operational.nu are reactie negativa.este exact ce vrei tu, adica buffer . Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 18, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2016 Condiția a fost : doar cu discrete , de un anume tip ( foarte performante , CoB 3pF , rezistenta echivalenta serie cu baza este de o valoare foarte mica !Am sărit din schema arii de tranzistori etc .Am citit despre repetoarele care oscilează , sunt cu operaționale instabile la amplificări mici . Aici nu e cazul ! Link spre comentariu
R2R Postat Noiembrie 18, 2016 Partajează Postat Noiembrie 18, 2016 ai vreun motiv temeinic sa crezi ca lme este un operational instabil la amplificari mici? Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 18, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2016 Treaba mea ce cred .Subiectul ăsta se referă la proiectul meu , si mai știi că nu ofer lecții online , deoarece mai am multe de învățat . Link spre comentariu
Cortex Postat Noiembrie 18, 2016 Partajează Postat Noiembrie 18, 2016 O data cu acest proiect ar trebui si un "concuret" pe masuna in ceea ce priveste incintele acustice ! Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 18, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2016 O să fie și incinte audio de calitate ( DIY ) . Link spre comentariu
R2R Postat Noiembrie 18, 2016 Partajează Postat Noiembrie 18, 2016 Treaba mea ce cred .Subiectul ăsta se referă la proiectul meu , si mai știi că nu ofer lecții online , deoarece mai am multe de învățat . si atunci care mai este sensul prezentarii pe elforum?parca sustineai sus si tare ca acest forum are un rol educational... daca insa e Lumea Credintei...cred ca Trinitas TV are emisiuni mai bune... Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 18, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2016 Iar nu ai nimerit .Eu mă refer DOAR la proiectul meu , aia e partea educațională . Despre el e studiul , adică subiectul acestui topic .Operaționalele nu fac subiectul acestui studiu . Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2016 (editat) Dupa informatiile tehnice condensate in postul http://www.elforum.info/topic/120328-studiu-amplificator-audio-de-inalta-performanta/?p=1447429 , a aparut si varianta modificata prin reverse engineering in varianta de interpretare personala a lui Mile Slacovici , un binecunoscut al Dvoastra din mediul online ( @Apex Audio , conceptul - schema A16 ) ... care foloseste un etaj de intrare si un etaj buffer in fata etajului final , concept prezentat / dezvoltat si aici , pe Elforum , in acest subiect . Eu nu sunt primul din galaxie care dezvolta acest concept de genul buffer intermediar ( !!! ) , dar coincidenta este cumva prea mare ( din punct de vedere temporal si al subiectului tehnic ) . Este evident ca eu nu am varsat din casa tot conceptul audio aflat in inca dezvoltare , epopeea tehnica a variantelor finale ce vor fi prezentate de catre @Dj Leco : MEDALIST 1 / 2 / 3 din gama HiEnd si WINNER 1 / 2 / 3 din gama HiFi ) este intr-o continua perfectionare , iar explicatiile catre userii Elforum si argumentele tehnice care fundamenteaza solutiile alese pentru varianta finala ( mai am cateva lovituri punctuale / conceptuale insotite de argumente tehnice , disponibile ulterior doar OEM prin DjLeco ) sunt inca neepuizate / nepopularizate despre subiectul nostru si nu am de gand sa fac acest lucru in viitor , de aia am specificat foarte clar mai sus despre comunicarea tehnica de genul " Silentio Stampa " . Varianta aleasa de mine si de echipa din care fac parte ( DA , alaturi de DjLeco , eu si alti cativa dezvoltatori deosebit de competenti dpdv profesional la acest concept audio , eu sunt doar un simplu liant intre proiectanti , nu am sub nicio forma merite prea deosebite , schemele sunt copy-paste de pe internet , asta ca sa satisfac si orgoliile analfabetilor / rauvoitorilor / electronistilor inchipuiti etc . Nu il voi acuza pe Mile niciodata de nimic ( exista poligeneza tehnica , e un fapt confirmat ) ci il voi incuraja in demersurile sale online , dar eu voi dezvolta proiectul meu in continuare , conform promisiunii de la inceputul subiectului schema va fi publica online , cu simulari si / sau detalii grafice sau video , dar fara valori ale componentelor active sau pasive ( pentru protectia unor posibile drepturi de autor ale dezvoltatorilor etc ) . Vom vedea clonele tehnice din punct de vedere conceptual tot in mediul online , deoarece argumentele din spatele alegerii solutilor tehnice nu vor fi publice , iar eu nu ofer spre studiu o bibliografie 100% ! Oricum cenzura tehnica va fi realizata la final de DjLeco , cel care va va confirma video Youtube solutia finala a acestui concept audio . Editat Decembrie 7, 2016 de Victor Link spre comentariu
ex.escu Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Daca nu-i cu suparare,cu prin anii "70 aparea Nakamichi 620. Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2016 (editat) Da , schema lui Mile este o schema asemanatoare cu cea din conceptul meu , inspirata ( nu e copiata 100% dupa Nakamichi ) deoarece este clasa A pura , fata de schema Nakamichi care este o clasa B nonswitching ... Multumesc pentru semnalare ! Cu respect , Victor Editat Decembrie 7, 2016 de Victor Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 10, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2016 (editat) Posibil update : Editat Decembrie 10, 2016 de Victor Link spre comentariu
R2R Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 de la care marantz este hdam-ul asta? Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 11, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Buna intrebare ... doar ca nu stiu raspunsul . Poti cauta pe net modulul buffer HDAM SA2 sau varianta de intrare HDAM SA3 , majoritatea amplificatoarelor Marantz cu reactie de tipul CFA au asa ceva in interior . Oricum este neimportant , proiectul nostru , adica al meu si al lui Leco nu va folosi scheme copiate , iar unde va fi cazul voi preciza sursele de inspiratie . Dar daca conceptul unor realizari de succes prezinta interes pentru noi , il vom dezvolta in maniera proprie , fara a deveni o clona in sensul copierii unei solutii tehnice 100% . Retine , la proiectele MEDALIST si WINNER nu exista limitari conceptuale , ca la fostul proiect AE150S , aici conteaza doar performantele . Voi evita sa ofer anticipat performante estimate / simulate sau scheme reale . Chiar daca proiectul nostru nu va aduce nimic nou , maniera de implementare a unor concepte consacrate in HiEnd va face diferenta , dar pana la punerea la punct totul este in transformare continua . Veti vedea de ce ... Link spre comentariu
R2R Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Pt mine acest topic pare cel putin a fi unul educational...mai vad scheme noi de care nu stiam. Link spre comentariu
Postări Recomandate