clausnc Postat Iunie 25, 2017 Partajează Postat Iunie 25, 2017 De ce s-a folosit un filtru cu panta atat de mare pe intrare? (banda de trecere e foarte mare) Etajul diferential de intrare. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 25, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2017 De la care schemă ? Deja totul de transforma într-o ghicitoare ... Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 25, 2017 Partajează Postat Iunie 25, 2017 De la schema pe care o studiaza acum Clausnc..... Link spre comentariu
clausnc Postat Iunie 26, 2017 Partajează Postat Iunie 26, 2017 (editat) Etajul diferential de intrare. Schema ( varianta finala ) a etajului buffer intrare balansata : Sory , am scris etaj diferential in loc de buffer. Editat Iunie 26, 2017 de clausnc Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 26, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2017 Am ales acele valori pentru protecția RFI , fără să afecteze răspunsul în banda audio . Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 26, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2017 Schema circuitului de start power : Prefer varianta tehnică realizată cu componente discrete clasice , nu cea cu microcontroler . PS : schema are valori ( !!! ) deoarece este destinată lui Raimond . Link spre comentariu
lutza2 Postat Iunie 26, 2017 Partajează Postat Iunie 26, 2017 Fantastic, prima schema cu valori si la o rezolutie inteligibila. De ce integratele sunt alimentate cu 5V si nu cu 12V ? Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 26, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2017 Bună întrebare ! Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 26, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2017 Rog moderatorul sa șteargă intervenția de mai sus .Acest proiect este realizat de mine , nu am solicitat , nu solicit si nu voi solicita sfaturi pentru finalizarea acestui amplificator .Insist sa ștergeți din acest subiect toate intervențiile offtopic ale lui . . / dolaru gaurit / davidgrun etc , nu este binevenit aici .Dacă nu ștergeți aceste postări , nu mai continui să popularizez nimic tehnic pe Elforum .Pentru amănunte suplimentare mă puteți contacta pe mp . Mod. note: - postul #158 nu depaseste cu nimic limitele tehnicului si ale bunului simt; nu este nici off-topic. Simpla prezenta in topic a unui user pe care nu il agreezi nu poate duce la eliminarea postarilor acestuia. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 26, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2017 La revedere Elforum ! Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 26, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2017 Nu mai contează nimic , adio cu soluții tehnice , manuale service și scheme " altfel " . Bravo echipei de moderare de la aceasta sectiune , pentru îngroparea a încă un subiect deschis de mine . Acesta a fost ultimul subiect tehnic deschis de mine , de acum voi posta orice altceva , dar niciodata nimic tehnic . Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 26, 2017 Partajează Postat Iunie 26, 2017 Cred ca deabia asteptai sa ai un motiv ca sa nu mai postezi nimic tehnic. Sint curios daca si proiectul ala public va deveni asa privat peste noapte Scuze, ai dreptate nu-i proiect public ci cu schema publica. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 26, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2017 Nu e cazul să faci și tu offtopic in acest subiect , alții au fost banați pentru asta . Mai bine ți-ai fi arătat competențele în electronică și ai fi lămurit userii că diodele alea nu au niciun rol in schema mea , dar la o sursă diferențială se schimbă treaba . In schema recomandată de mine lui Raimond nu există nicio sursă diferențială , dar există multă răutate , invidie și mult offtopic pe Elforum . Drum bun și să fii sănătos . Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 26, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2017 La rugămintea unor useri de bun simț , prezentarea proiectului ( pe măsură ce va fi gata ) va fi făcută prin darknet : https://ro.m.wikipedia.org/wiki/DarknetCriptăm conținutul și distribuim cheile doar unor useri , fără forum , fără nimic.In acest fel lobotomizatii nu vor mai putea polua sau influența pe nimeni .Proiectul oricum se dezvolta în continuare , indiferent de părerea exprimată pe Elforum de către echipa de moderare .Sper că știți de glumă . Moderator note: "Echipa de moderare" este cu desavarsire neutra fata de dezvoltarea proiectului tau. Este a doua oara cand sunt nevoit sa iti atrag atentia ca forumul e forum si nu blog personal asa ca nu pot fi excluse postarile persoanelor neagreate de tine, atat timp cat respecta regulile forumului. Link spre comentariu
clausnc Postat Iunie 27, 2017 Partajează Postat Iunie 27, 2017 Am ales acele valori pentru protecția RFI , fără să afecteze răspunsul în banda audio . Condensatorul de 10uf precum si bobinele isi vor pune amprenta asupra sunetului. (in functie de varianta constructiva). Cat mai putine piese pe semnal mic ar fi de dorit. (in acesat sens am pus intrebarea). Eu de ex folosesc ca atenuator varianta cu potentiometru conectat ca shunt si rezistenta dinaintea lui e parte componenta a FTJ. ( piesele alese pentru adaptarea de impedanta). Link spre comentariu
Postări Recomandate