validae Postat Martie 21, 2021 Partajează Postat Martie 21, 2021 Să nu mai înlocuiţi niciodată o siguranţă fără verificarea cauzei ce a dus la arderea ei.Un defect minor poate deveni foarte grav.Acolo trebuie măsurat tot ce e semiconductor, tranzistorul sursei, diode, iar dacă rezistenţa din poarta tranzistorului e întreruptă, se schimbă şi integratul driver. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 21, 2021 Partajează Postat Martie 21, 2021 Acum 12 ore, vicmar a spus: Salut! La sursa de alimentare BN44-00501A a cedat siguranța rapidă însoțită de un zgomot brutal. Am inlocuit-o montând și un soclu pentru o schimbare rapidă în caz că mai cedează dar rezultatul a fost identic. La alimentarea cu 230 V a sursei (ea fiind decuplată de celelalte plăci aferente tv), în prima secundă s-a ars din nou fiind însoțită de același Bum. Ce sfaturi îmi dați pentru remedierea problemei ? Sa mergi la un service pentru remedierea defectului, vad ca nu ai experienta in domeniu plus ca poti sa te curentezi si poate fi fatal, sau fara bratara antistatica poti arde piesele de noi cand le atingi Link spre comentariu
modoran Postat Martie 21, 2021 Partajează Postat Martie 21, 2021 Mergi la service sau cumperi alta sursa de pe olx, cum consideri tu ca e mai avantajos. In al doilea caz o faci pe riscul tau, rezultatul nu e garantat. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 21, 2021 Partajează Postat Martie 21, 2021 Sau poti trimite sursa la mine sa o repar eu de pe olx nu sti ce cumperi, nui sigur Link spre comentariu
sergionel Postat Martie 22, 2021 Partajează Postat Martie 22, 2021 mai intii sesizare la enel si ii face tv ul gratis daca are 260v. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Martie 22, 2021 Partajează Postat Martie 22, 2021 (editat) 10 hours ago, sergionel said: mai intii sesizare la enel si ii face tv ul gratis daca are 260v. Postarile cu 266V sunt din 2016, probabil ca sunt facute la caterinca.... Editat Martie 22, 2021 de Costica Tv Link spre comentariu
sergionel Postat Martie 22, 2021 Partajează Postat Martie 22, 2021 Acum 2 ore, Costica Tv a spus: Postarile cu 266V sunt din 2016, probabil ca sunt facute la caterinca.... asa e,nici nu m am uitat la data! Link spre comentariu
iod2 Postat Martie 22, 2021 Partajează Postat Martie 22, 2021 Acum 2 ore, sergionel a spus: asa e,nici nu m am uitat la data! poate masura cu instrumentul pe curent continuu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum