sesebe Postat Noiembrie 8, 2016 Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Esti sigur ca nu poti intrerupe pe LowSide? Ai putea folosi un N channel de care sint disponibile cu Rds on mult mai mici. Daca nu poti folosi un charge pump ca sa obtii tensiune de comanda pt un N-channel pus pe HighSide. Iesi mai iestin cu consumi mai putin spatiu cu un charge pump si un tranzistor de 2mΩ pus sa radieze numai cablajul fara alt radiator, decit cu un radiator mare si multi tranzistori in paralel. Eu as folosi un tranzistor de asta si charge pump, pt ca am mai multi disponibili. Daca ai fi fost din oras cu mine iti puteam dona unul dar nu ma complic cu posta sau transportatori. Dar daca ar fi sa cumpar ar folosi unul de asta sau de la Mouser. Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 9, 2016 Partajează Postat Noiembrie 9, 2016 (editat) post gresit Editat Noiembrie 9, 2016 de thunderer Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 9, 2016 Partajează Postat Noiembrie 9, 2016 De ce nu folosesti un solid state relay ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 10, 2016 Partajează Postat Noiembrie 10, 2016 Nu pot intrerupe pe Low. mi se pare putin cam incalcita treaba cu pompa .. mai ales ca trebuia sa revin la comanda pentru P-channel.si tensiunea pentru pompa nu o pot lua din controler. (3,3V) am ramas la 3 x NDP6020 care s-au comportat decent la teste. deocamdata scapa HSsw-urile offtopic: cum vin comenzile de la farnel ? Link spre comentariu
costi_b Postat Noiembrie 10, 2016 Partajează Postat Noiembrie 10, 2016 offtopic: cum vin comenzile de la farnel ? În 2 zile, cam același timp cu TME. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum