Vizitator ghezea danut Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Am facut o prostie mare.Am dezlegat toate legaturile din doza,si acum nu mai am lumina nici pe hol,nici la baie.Cred ca domnul de mai sus a avut dreptate ca doza prizei e undeva pe la podea... Ce-am putut vedea e ca in doza vin 9 fire,trei la buton,doua la un bec,doua la celalalt si mai vin doua-astea cred ca-s curentul... Din priza firele nu pleaca sus sau jos.Pamintarea care o stiu pleaca in fundul dozei,iar celalalte 2 fire undeva intr-o parte se pierd in ghips... Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 13, 2016 Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 Ar trebui să aveti o alimentare si restul sa se duca pe la becuri si butoane si catre altă doza ca sa alimenteze restul casei dacă e exclusiv pt lumina. Dacă are si prize, se complica putin. Puneti ceva poze cu zidul si detalii cu doza ca le descurcam. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 13, 2016 Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 Din priza firele nu pleaca sus sau jos.Pamintarea care o stiu pleaca in fundul dozei,iar celalalte 2 fire undeva intr-o parte se pierd in ghips... poate vin de la vecini cheama un electrician. nu e vorba doar de siguranta ta deja. mai ai si vecini, mai pleci de-acasa... sfaturile pe forum sunt pentru alte situatii. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 13, 2016 Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 https://s21.postimg.org/6gsazyfd3/20161113_055856.jpgEu cred ca asa sta treaba acolo. Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 15, 2016 Partajează Postat Noiembrie 15, 2016 (editat) Daca ai aceeasi culoare la toate cele 3 fire cum le mai deosebesti? Oricum asta este calea cea mai corecta de rezolvare (exceptind firele identice...). Editat Noiembrie 15, 2016 de sesebe Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 15, 2016 Partajează Postat Noiembrie 15, 2016 Pui semne cu banda pe unul dintre ele, la ambele capete. Pe pământare... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum