Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema priza

Vizitator ghezea danut

Postări Recomandate

Vizitator ghezea danut

Am facut o prostie mare.Am dezlegat toate legaturile din doza,si acum nu mai am lumina nici pe hol,nici la baie.Cred ca domnul de mai sus a avut dreptate ca doza prizei e undeva pe la podea...

Ce-am putut vedea e ca in doza vin 9 fire,trei la buton,doua la un bec,doua la celalalt si mai vin doua-astea cred ca-s curentul...

Din priza firele nu pleaca sus sau jos.Pamintarea care o stiu pleaca in fundul dozei,iar celalalte 2 fire undeva intr-o parte se pierd in ghips...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Ar trebui să aveti o alimentare si restul sa se duca pe la becuri si butoane si catre altă doza ca sa alimenteze restul casei dacă e exclusiv pt lumina. Dacă are si prize, se complica putin. Puneti ceva poze cu zidul si detalii cu doza ca le descurcam.

Link spre comentariu

Din priza firele nu pleaca sus sau jos.Pamintarea care o stiu pleaca in fundul dozei,iar celalalte 2 fire undeva intr-o parte se pierd in ghips...

poate vin de la vecini :)

cheama un electrician. nu e vorba doar de siguranta ta deja. mai ai si vecini, mai pleci de-acasa...

sfaturile pe forum sunt pentru alte situatii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări