peace Postat Noiembrie 24, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 (editat) Cateva poze cu evolutia. Cablajul asamblat cu toate componentele Si afijajul montat; Si prima proba. Urmeaza sa montez radiatorul si sa o introduc in carcasa Editat Noiembrie 24, 2016 de peace Link spre comentariu
rosmarin Postat Noiembrie 24, 2016 Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 De la statie la statie vor veni idei. Adevarat ca ,,,,,unele nastrusnice.Abordare si luarea in consideratie a celor viabile posibil de relizat.Din pacate nu intotdeauna unde ii cerinta ii si putinta.Fiecare cu ce are dar si cu ce poate. Calatoria...continua..Pana in prezent ii bine! Succes in continuare.Statia ii miniaturizata fata de ce realizam eu odata. Dimensiunile statiei colegului nostru sunt: 150x60x35mm. Link spre comentariu
peace Postat Noiembrie 25, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2016 Multumesc, azi cred ca o voi termina Link spre comentariu
peace Postat Noiembrie 25, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2016 Dupa un drum lung cea de a doua statia a ajuns la final. Cateva poze alaturi de un incarcator de laptop. Link spre comentariu
amudsen Postat Noiembrie 25, 2016 Partajează Postat Noiembrie 25, 2016 (editat) Felicitari pentru proiect si realizare! Pentru "muncitorii" de pe teren, se poate adapta un step up dc converter? Adica daca lucrezi la 12v. Editat Noiembrie 25, 2016 de amudsen Link spre comentariu
cipri_mury Postat Noiembrie 25, 2016 Partajează Postat Noiembrie 25, 2016 Bravo!Arată trăznet stația.In ce locuri este sudata carcasa?Întreb deoarece nu observ așa ceva in poze.Folosiți cumva o metoda mai avansată decât cea cu electrozi? Link spre comentariu
peace Postat Noiembrie 25, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2016 (editat) Felicitari pentru proiect si realizare! Pentru "muncitorii" de pe teren, se poate adapta un step up dc converter? Adica daca lucrezi la 12v. In principiu se poate, oricum statia lucreaza si la 12V, dar se incalzeste putin mai greu letconul. Dar lucreaza OK_multam eu o sa-i fac un modul separat de alimentare , nu am sursa de laptop fiabila o zi buna Sa puneti cateva poze cu realizarea Editat Noiembrie 25, 2016 de peace Link spre comentariu
florinmarinoiu Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Buna ziua si La Multi Ani!! Am construit si eu aceasta statie de lipit,numai ca am o problema la programarea ATMEGA. ATMEGA a fost programat cu softul de aici: http://www.elforum.info/topic/94119-lc-esr-meter-atmega8a-pu/page-2 Fuse LOW FE,,HIGH D9. Am incarcat softul statiei de lipit si nu merge...Se aptinde doar un rand de patratele pe display. Pentru programare folosesc OpenProg. Are vreo importanta ca ATMEGA a mai fost programat?? Am verificat trasee...totul OK. Unde gresesc? Cu stima, Florin. Link spre comentariu
peace Postat Decembrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Nu vad nicio legatura a acelui soft(este de ESR-Metru) cu aceasta statie de lipit.Aveti softul in prima postare. Link spre comentariu
florinmarinoiu Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 (editat) Nu vad nicio legatura a acelui soft(este de ESR-Metru) cu aceasta statie de lipit.Aveti softul in prima postare. M-am referit la faptul ca ATMEGA a fost scris cu softul de la ESR-metru(care functiona perfect) si apoi am scris softul din prima postare,fara a mai seta nimic in OpenProg. Ar mai trebui setat ceva? Daca reprogramez ATMEGA cu softul de la ESR-metru functioneaza...ESR-metrul. Editat Decembrie 30, 2016 de florinmarinoiu Link spre comentariu
peace Postat Decembrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Nu mai trebuie setat nimic la fuse-bit, probabil ca au ramas fuse-biti de la ESR-Metru scrisi in mcu.Setati fuse-bit pe default si ar trebuii sa mearga. Link spre comentariu
rosmarin Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Probabil aveti setatii fusebitii de la ESR.Ar trebui sa operati intai cu "Doctor fusebits" si apoi sa reprogramati microcontrolerul. Link spre comentariu
florinmarinoiu Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Nu mai trebuie setat nimic la fuse-bit, probabil ca au ramas fuse-biti de la ESR-Metru scrisi in mcu.Setati fuse-bit pe default si ar trebuii sa mearga. La asta m-am gandit si eu,ca au ramas fuse-bitii de la programarea anterioara.Voi cauta in OpenProg sa vad daca am pe undeva default fuse-bit. Probabil aveti setatii fusebitii de la ESR.Ar trebui sa operati intai cu "Doctor fusebits" si apoi sa reprogramati microcontrolerul. Doctor fusebits merge cu interfata de la OpenProg? Link spre comentariu
amudsen Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Nu are de a face cu OpenProg (sau alt soft) citeste aici http://www.elforum.info/topic/45056-atmega-fusebit-doctor/?hl=doctor. Link spre comentariu
florinmarinoiu Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Nu are de a face cu OpenProg (sau alt soft) citeste aici http://www.elforum.info/topic/45056-atmega-fusebit-doctor/?hl=doctor. Acum am inteles. O sa construiesc si eu FusebitDoctor...In anul care vine.Am facut comanda de cateva ATMEGA8. Va multumesc tuturor pentru raspunsuri si o sa va tin la curent. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum