Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Statie de lipit digitala

peace

Postări Recomandate

Cablajele sunt facute 100% de mine.

:aplauze Felicitari!!! Arata impecabil.Masca verde este realizata prin metoda cu folie sau prin cea cu vopsea?Iar silkscreenul prin ce metoda este realizat?

Link spre comentariu

Am si eu o cutie cu ceva vopsea uv daca te ajuta discutam in PM (este albastra)scuze off topic

ON topic .

cand ma mai dreg financiar o sa-mi trebuiasca si mie o astfel de statie.

Link spre comentariu

Cred ca generatia mea isi poate lua la revedere. Nu mai putem tine pasul cu noua generatie de "tineri". Sunt bucuros si FELICIT pe colegul nostru de forum"peace" pentru conceptie,miniaturizare dar nu prin "smd-uri" ,..calitatea placilor PCB, si deschiderea catre colectiv prin accesarea libera a proiectului integral.Pe parcurs sunt sigur ca statia chiar cu mici modificari se va dezvolta functie de pretul de cost si posibilitatile financiare dar si ce se doreste pana la urma de la ea.In viata totul este perfectibil. Ca sa tragem o concluzie practica trebuie sa intram in posesia ei.Incercati si va convingeti!.Succes pe mai departe colegul "peace" dar si la vanzari

Link spre comentariu

Multumesc colegului @Rosmarin pentru vorbele frumoase si le apreciez cu atat mai mult, deoarece am o stima deosebita pentru dumneavoastra(multi la varsta dumneavoastra au apus in glorie, sau nu, dar dumneavoastra inca sunteti pe metereze)

Cu siguranta mai sunt lucruri care se pot corecta la aceasta statie(lucruri pe care eu poate nu le-am observat), tocmai din acest punct de vedere am facut proiecul public.

Editat de peace
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări