Vizitator Ak33 Postat Noiembrie 19, 2016 Partajează Postat Noiembrie 19, 2016 Intradevar 2x8 care il am este hd44870 Link spre comentariu
peace Postat Noiembrie 20, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2016 Ok am sa il modific, dar nu pot sa il verific decat in proteus, fizic nu il pot verifica. Link spre comentariu
peace Postat Noiembrie 20, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2016 Si .hex-ul modificat pt asfisaj 2x8. Neverificat fizic. Dupa ce il verifici sa ne spui daca e ok. Satie de lipit-laptop-2x8.rar Link spre comentariu
vasile eugen Postat Noiembrie 20, 2016 Partajează Postat Noiembrie 20, 2016 Bascomul are displayul de simulare la display.Dar afisarea este dupa cum se da locatia. Link spre comentariu
peace Postat Noiembrie 21, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Cablaj Link spre comentariu
vasile eugen Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 foarte bine arata,le faceti acasa? sau comandate? Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Are cineva la vanzare statia aceasta? Link spre comentariu
peace Postat Noiembrie 21, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Cablajele sunt facute 100% de mine. Are cineva la vanzare statia aceasta?Da am aceasta statie si la vanzare.Aveti MP Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 am raspuns! Link spre comentariu
cipri_mury Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Cablajele sunt facute 100% de mine. Felicitari!!! Arata impecabil.Masca verde este realizata prin metoda cu folie sau prin cea cu vopsea?Iar silkscreenul prin ce metoda este realizat? Link spre comentariu
peace Postat Noiembrie 21, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 (editat) Multumesc pentru aprecieri.Totul este realizat cu site serigrafice, iar vopseaua solder mask si vopseaua pt silkscreen, sunt cu uscare UV Editat Noiembrie 21, 2016 de peace Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Am si eu o cutie cu ceva vopsea uv daca te ajuta discutam in PM (este albastra)scuze off topic ON topic . cand ma mai dreg financiar o sa-mi trebuiasca si mie o astfel de statie. Link spre comentariu
peace Postat Noiembrie 21, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Am si eu o cutie cu ceva vopsea uv daca te ajuta discutam in PM (este albastra)scuze off topic ON topic .cand ma mai dreg financiar o sa-mi trebuiasca si mie o astfel de statie.Aveti PM Link spre comentariu
rosmarin Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Cred ca generatia mea isi poate lua la revedere. Nu mai putem tine pasul cu noua generatie de "tineri". Sunt bucuros si FELICIT pe colegul nostru de forum"peace" pentru conceptie,miniaturizare dar nu prin "smd-uri" ,..calitatea placilor PCB, si deschiderea catre colectiv prin accesarea libera a proiectului integral.Pe parcurs sunt sigur ca statia chiar cu mici modificari se va dezvolta functie de pretul de cost si posibilitatile financiare dar si ce se doreste pana la urma de la ea.In viata totul este perfectibil. Ca sa tragem o concluzie practica trebuie sa intram in posesia ei.Incercati si va convingeti!.Succes pe mai departe colegul "peace" dar si la vanzari Link spre comentariu
peace Postat Noiembrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2016 (editat) Multumesc colegului @Rosmarin pentru vorbele frumoase si le apreciez cu atat mai mult, deoarece am o stima deosebita pentru dumneavoastra(multi la varsta dumneavoastra au apus in glorie, sau nu, dar dumneavoastra inca sunteti pe metereze) Cu siguranta mai sunt lucruri care se pot corecta la aceasta statie(lucruri pe care eu poate nu le-am observat), tocmai din acest punct de vedere am facut proiecul public. Editat Noiembrie 22, 2016 de peace Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum