draku Postat Martie 30, 2005 Partajează Postat Martie 30, 2005 fratilor, "dezgrop" acest topic, anuntandu-va ca am rezolvat "spinoasa" problema pe care o aveam cu alarma la masina...spre rusinea mea, toate necazurile veneau de la o "masa" care nu facea contact k lumea la lampa stop stanga spate. cand puneam frana sau semanlizam, in spate aveam un pom de craciun. nu mi-am dat seama pana nu m-a atentionat un preten...acum, dupa ce am refacut contactul respectiv, alarma merge perfect, nu mai are nici o eroaretoate cele bune va doresc... Link spre comentariu
Vizitator B31AYZ Postat Decembrie 13, 2005 Partajează Postat Decembrie 13, 2005 Salut , Am si eu o problema mai grava .Ti-am dat si mesaj pe PM .Nu inteleg ce vrei sa spui cu :"eventual masoara si tensiunea pe firul verde.... trebuie sa fie la plus (usi inchise)..." Eu am tensiune pozitiva pe firele verzi si negativa pe firul albastru .Am alarma scorpion expert .Daca e tensiune pozitiva(usi inchise) cand se deschide usa , contactul da la masa .Nu e ceva rau (ca un scurt) ? Pe schema spune ca , contactele verzi trebuie sa fie negative .La mine sunt invers .Tensiunea la ledul indicator (rosu) e pozitiva pe ambele picioruse ale ledului , rezulta ca ledul nu se aprinde .La mine nu da nici un semnal ,nu merge decat senzorul de soc .Cand il ating se aprinde ledul din el si se stinge .Am incercat sa o alimentez temporar sa vad daca zice ceva .Nu zice nimic. Ce pot sa-i fac?Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator bobocu91 Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Salutare, am si eu o intrebare legata de alarma scorpion, in cartea ei desii scrie ca are senzor de soc dual ea nu are avand doar buton de reglare a sensibilitatii. Se gasesc in comerzi senzori de soc duali (daca m`am exprimat corect...) care sa se potriveasca pe mufa acesteia?Multumesc frumos!P.S. Am alarma de 6 luni si sunt foarte multumit de ea fiind montata de mine acasa, pentru cei care cer pareri.... Link spre comentariu
LARY Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Salut, eu crea ca are doua zone si socul tau adica preavertizare (la lovitura usoara suna saurt sau da biiiip-uri pe sirena) si avertizare (la o lavitura mai dura suna 30 de secunde)senzorul de soc are de obicei unn reglaji de sensibilitate pentru ambele zone (caz in care nu poate fi controlata diferenta dintre ele)sau poate avea doua reglaje pentru fiecare zona in parte. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum