Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cod MFY AKAI LT-2203AB, LT-2204AB, LT-2402AB

kty

Postări Recomandate

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kty

5

• bobo

2

• xtgs

2

• ceorneialexdru

2

Top autori în acest subiect

sunt identice.

Am avut demult o telecomanda programabila MFY simpla si tin minte ca avea cod din 5 sau 6 cifre, pe cind la RCW codul este din 4 cifre, de aceea am spus ca nu sint compatibile, probabil ca telecomenzile MFY 4 in 1, au cod de 4 cifre.......

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Deoarece clientul nu a mai avut rabdare atunci nu an  mai putut testa nici unul din coduri.

Ieri am primit altul si dupa teste codul MFY este 201.

Editat de kty
Link spre comentariu
Acum 7 ore, kty a spus:

Deoarece clientul nu a mai avut rabdare atunci nu an  mai putut testa nici unul din coduri.

Ieri am primit altul si dupa teste codul MFY este 201.

Codul corect este MFY 225 . Codul 201 pe care l-ai gasit este asemanator cu telecomanda origanala , mai putin tastele  ROSU , VERDE, GALBEN si ALBASTRU .

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
Vizitator mokorottyu

Salut. Am telecomanda programabila MFY 4:1, si televizor Utok U32HD4 (parintii). In aplicatia pt telecomanda, nu gasesc Utok. Plus ca nici nu pot sa fac update, e ceva problema cu serverul. Nu stiti careva un cod pentru telecomanda? Sau "Utok" sub ce denumire se vinde in alte tari? AM intrebat pe ei, ce placa folosesc, am intrebat de cod, dar nimic, ca de obicei cand contactezi departamentul de service, sau relatii clienti. M-i s-a oferit telecomanda originala, 35 de lei, plus posta, dar nu-mi trebuie... calitatea e vai s-amar... mai ales la pretul ala... cand iau cu 20 de lei telecomanda programabila (nici nu trebuie sa iau, ca am :D )

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări