kty Postat Noiembrie 7, 2016 Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 Ma poate ajuta cineva cu un cod MFY compatibil cu unul din aceste modele:AKAI LT-2203AB, LT-2204AB, LT-2402AB Link spre comentariu
xtgs Postat Noiembrie 7, 2016 Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 incercati RCW-1423 Link spre comentariu
kty Postat Noiembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 Codurile de RCW sunt tot una cu MFY? Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 7, 2016 Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 Codurile de RCW sunt tot una cu MFY? Nu Link spre comentariu
kty Postat Noiembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 Pai cum nu am rcw .....nu exista o corespondenta intre coduri ceva gen calculator sa pot afla echivalentul pe mfy? Link spre comentariu
bobo Postat Noiembrie 7, 2016 Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 sunt identice. Link spre comentariu
xtgs Postat Noiembrie 7, 2016 Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 eu nu am lucrat cu MFY dar daca codul este din 4 cifre..merita sa incercati ...s-au ceva coduri de vortex, akira led... Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 7, 2016 Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 sunt identice. Am avut demult o telecomanda programabila MFY simpla si tin minte ca avea cod din 5 sau 6 cifre, pe cind la RCW codul este din 4 cifre, de aceea am spus ca nu sint compatibile, probabil ca telecomenzile MFY 4 in 1, au cod de 4 cifre....... Link spre comentariu
bobo Postat Noiembrie 7, 2016 Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 Mfy are cod din 4 cifre ca alien sau rcw.ma refer la cele prin ir. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 7, 2016 Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 Incearca codul asta 1107 pe telecomanda MFY si sa ne spui daca merge...... Link spre comentariu
kty Postat Mai 30, 2018 Autor Partajează Postat Mai 30, 2018 (editat) Deoarece clientul nu a mai avut rabdare atunci nu an mai putut testa nici unul din coduri. Ieri am primit altul si dupa teste codul MFY este 201. Editat Mai 30, 2018 de kty Link spre comentariu
kty Postat Mai 30, 2018 Autor Partajează Postat Mai 30, 2018 Multumesc acum tuturor pentru implicare! Link spre comentariu
gabiTV Postat Mai 30, 2018 Partajează Postat Mai 30, 2018 Acum 7 ore, kty a spus: Deoarece clientul nu a mai avut rabdare atunci nu an mai putut testa nici unul din coduri. Ieri am primit altul si dupa teste codul MFY este 201. Codul corect este MFY 225 . Codul 201 pe care l-ai gasit este asemanator cu telecomanda origanala , mai putin tastele ROSU , VERDE, GALBEN si ALBASTRU . Link spre comentariu
Vizitator mokorottyu Postat Octombrie 8, 2018 Partajează Postat Octombrie 8, 2018 Salut. Am telecomanda programabila MFY 4:1, si televizor Utok U32HD4 (parintii). In aplicatia pt telecomanda, nu gasesc Utok. Plus ca nici nu pot sa fac update, e ceva problema cu serverul. Nu stiti careva un cod pentru telecomanda? Sau "Utok" sub ce denumire se vinde in alte tari? AM intrebat pe ei, ce placa folosesc, am intrebat de cod, dar nimic, ca de obicei cand contactezi departamentul de service, sau relatii clienti. M-i s-a oferit telecomanda originala, 35 de lei, plus posta, dar nu-mi trebuie... calitatea e vai s-amar... mai ales la pretul ala... cand iau cu 20 de lei telecomanda programabila (nici nu trebuie sa iau, ca am :D ) Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 9, 2018 Partajează Postat Octombrie 9, 2018 Incearca cu mfy 1267 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum