Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modificare fisier " bas, in hex

Vizitator csd

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Microcontrolerul este PIC16F877 simplu, fara 'A' la final.

Arhiva 1 contine fisierul corectat + fisierul .HEX pentru 16F877.

Arhiva 2 contine fisierul corectat + fisierul .HEX pentru 16F877A. (In caz ca acest controller il ai disponibil si poate ca sunt diferente fata de cum se compileaza unul fata de celalalt in PBP 3.0).

Succes.

Link download (elforum limiteaza dimensiunea fisierelor atasate).

http://www22.zippyshare.com/v/pA23yUKl/file.html

LE: In caz ca cineva se intreaba, acesta este proiectul din care face parte fisierul de mai sus: http://320volt.com/iki-sensorlu-kulucka-makinesi-pic16f877-sht11-ds18b20-ds1302/

Este vorba de un incubator.

@csd, era bine daca toate aceste informatii le ofereai in postare, ca sa numai stau eu sa caut despre ce este vorba si cu ce compilator a fost compilat.

Editat de mars01
Link spre comentariu
Vizitator csd

Salut!As mai avea nevoie de putin ajutor si anume doresc ca role 4 ( releu 4) din schema adica releul care comanda motorul pentru intoarcere oua , si care in meniu este transpus in ore de functionare care poate fi modificat de la 1 la 4 ore adica asteapta 1,2,3 sau 4 ore pana va da comanda motorului, sa imi poti modifica si timpul de functionare motor care este in secunde pana la 59 de secunde sa fie tot in ore si anume 1,2,3 ,4 ore, deci asteapta ex: 4 ore , cupleaza motorul pentru inca alte 4 ore, decupleazamotorul pentru inca alte 4 ore si asa mai departe, daca se poate modifica si pentru mai multe ore cu atat mai bine.Multumesc mult pentru ajutorul dat pana acum.Doresc sa fac un incubator.

Link spre comentariu

Nu sunt familiar cu sintaxa limbajului Basic si cuplat cu faptul ca toate variabilele cat si denumirile de functii / comentarii sunt in turca, face sa imi fie dificil sa fac modificari in acest program.

Imi pare rau dar chiar nu am timpul necesar, poate altcineva te va ajuta. Colegul thunderer parca programa in Basic, cere-i ajutorul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări