djvas Postat Noiembrie 5, 2016 Partajează Postat Noiembrie 5, 2016 De ceva timp ma tot chinui sa gasesc o sursa reglabila de la 0 la minim 1000V cu pasi de 1 volt. Ceva in genul Fluke 412B , 413 , 415 , Keithley 240 sau altele. Are cineva recomandari despre o asemena sursa? In perioada de glorie la noi in tara ce se folosea prin institutii ? Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Noiembrie 10, 2016 Partajează Postat Noiembrie 10, 2016 Salut,Eu folosesc o sursa de la Stanford Research, modelul PS 325, are tensiune reglabila de pana la 2.5 kV, inversare de polaritate etc...Dar e de curent mic pana la 10mA parca. Link spre comentariu
djvas Postat Noiembrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 Nu prea m-am uitat la modelele noi de surse. Intradevar aceasta sursa de la SRS este peste cele expuse de mine care au tehnologia anilor 60 -70 dar si pretul este pe masura si nici nu prea se gasesc SH. Link spre comentariu
VAX Postat Noiembrie 26, 2016 Partajează Postat Noiembrie 26, 2016 La ce va trebuie ? Link spre comentariu
djvas Postat Noiembrie 26, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2016 Din 2 motive. Mi s-au pus mie piticii pe creier ca as ceva este un "must have" , si m-ar ajuta destul de mult la verificarea aparatelor de masura. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum