Vizitator taras bulba Postat Noiembrie 5, 2016 Partajează Postat Noiembrie 5, 2016 Va salut! Sant intr-o mare dilema si as dori parerea voastra(eu nu ma pricep deloc la electronica) in legatura cu conectarea unui sistem 5.1 Eboda la iesirea pentru casti al unui tv Akai.Am citit pe unele forumuri ca s-ar putea arde cu timpul iesirea respectiva (datorita diferentei mari de impedanta, 16-32 ohmi iesirea din tv si 40-50 kohmi intrarea la sistem,iar pe alte forumuri am citit ca nu conteaza ,daca ar fi invers sensul, de la sistem sa intre la tv semnalul asa ar fi problema.Cine are dreptate? Va multumesc mult! Link spre comentariu
CBI Postat Noiembrie 5, 2016 Partajează Postat Noiembrie 5, 2016 poti lua semnal audio din iesirea de casti fara frica,dar e posibil sa ai sunet doar in 2 satelit din cei 5. Sistemul 5.1 trebuie sa stie faca din 2 canale 5.1 Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 5, 2016 Partajează Postat Noiembrie 5, 2016 Nu se arde nimic, dar trebuie să ai grijă la nivelul semnalului de ieșire. Lași pentru început semnalul cât mai mic la ieșirea de căști. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 5, 2016 Partajează Postat Noiembrie 5, 2016 Merge, mufa sistemului sa fie cu jack la capat. Dacă e cu cea, mai căutați conectică. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 14, 2016 Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Poti lua semnal din scart. E mult mai potrivit. Ce nu are scart, nu are control volum... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum