Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

JTC 832 led tv 32"

myshyk

Postări Recomandate

Cunoaste cineva aceasta chinezarie? Este un Jay Tech, model DVB 63209. Nu stie sa faca nimic,tensiuni exista, dar nu stiu daca sunt bune,Bagat in priza, se incalzeste destul de puternic radiatorul cel alb de pe placa de baza. Nu gasesc nici o schema care sa-mi permita sa fac niste masuratori.

post-187611-0-32271300-1478283668_thumb.jpgpost-187611-0-23959100-1478283680_thumb.jpgpost-187611-0-09228700-1478283688_thumb.jpgpost-187611-0-94416900-1478284059_thumb.jpgpost-187611-0-48428300-1478284077_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• myshyk

14

• Florinel TV

4

• FLORIN IORDACHE

3

• dragostalpau

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Sursa:Posted ImageIMG_20161104_221759.jpg

MB:Posted ImageIMG_20161104_221850.jpg

Sper ca se vede bine de data aceasta.

Da se vad foarte bine de data aceasta,dar se pare ca e 100% china...adica nici macar 1% din alta tara.

Eu unul cred ca aceste module se mai gasesc si la unele modele de tv-uri Blaupunkt,dar asta numai daca nu ma insel eu..

Am vazut chiar acum pe net,un model identic cu al dvs....numai ca tv-ul este un Blaupunkt si nu ce aveti dvs acolo Jay Tech .

Deci fac chinezi astea tot ce le trece prin minte noaptea....de ne doare si capul...

Eu unul cred ca nu prea aveti sanse sa gasiti schema pentru acest tv-u chinezesc 100% asa cum am mai spus...

Dar totusi poate,poate aveti dvs un noroc asa......si poate o are careva schema si vi-o ofera si dvs.... :reytre

Va doresc mult,mult succes la gasirea schemei !!! O seara minunata sa aveti !!

Sa auzim numai si numai de bine ! Doamne ajuta !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Multumesc pentru incurajari, sper si eu ca poate,poate,..Jay tech-ul se pare ca este destinat nemtilor, nu l-am mai regasit in alte parti, asa incat poate fi o colaborare cu Blaupunkt-ul.Am sa ma orientez dupa componentele active, poate am sanse mai mari sa gasesc ceva care sa ma ajute.Daca nu, il fac cadou vreunui cerc de electronisti .

Editat de myshyk
Link spre comentariu

Multumesc pentru incurajari, sper si eu ca poate,poate,..Jay tech-ul se pare ca este destinat nemtilor, nu l-am mai regasit in alte parti, asa incat poate fi o colaborare cu Blaupunkt-ul.

Asta nu se stie niciodata cu ce marci sau cu ce firme colaboreaza ei astea din china,asta o stiu doar ei...doar e un secret,ce vreti sa stim si noi... :rade:
Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

La placile astea in principiu ar trebui sa fie 5v, 3,3v si 1,2v, daca spuneti ca nu se aprinde nici ledul de st-by si radiatorul frige, ma tem ca procesorul e "ouat". Scoateti flashul 25Q32 de pe placa si vedeti daca se mai incinge procesorul.

Link spre comentariu

Am gasit pe net alta placa de baza, la un pret la care nu mai merita sa incerc s-o reper pe cea existenta. Intrebarea este:

cea existenta, are codul CV 306H-X 1205T 0819AH

cea gasita are codul CV 306H-X 1204T0539AD

Credeti ca pot fi diferente atat de mari, incat sa nu fie compatibile?

Link spre comentariu

Am gasit pe net alta placa de baza, la un pret la care nu mai merita sa incerc s-o reper pe cea existenta. Intrebarea este:

cea existenta, are codul CV 306H-X 1205T 0819AH

cea gasita are codul CV 306H-X 1204T0539AD

Credeti ca pot fi diferente atat de mari, incat sa nu fie compatibile?

Este identica ca forma, componente...etc, cu cea originala?, de ce nu ati pus linkul sa vedem si noi cum arata.......

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Placa pe care ati gasit-o pe ebay este pentru display LTA320AP05, tv-ul dvs ce display are? Trebuie sa fie o eticheta cu tipul displayului, cred ca e sub tabla de la mainboard......

Link spre comentariu

Se poate lua flashul 25Q32(cu soft) de pe placa defecta si mutat pe placa noua, dati jos flashul de pe placa si vedeti daca se mai incinge procesorul, am avut placa cind se incalzea excesiv procesorul din cauza softului corupt, este si un fel de test pentru flashul 25Q32, caci daca softul din 25Q32 e corupt, degeaba cumparati placa de pe Ebay.......

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Nu cred ca sunt identice , una are spi aproape de CCV si cea de pe ebay il are mai jos

Nu trebuie sa fie identice Florine, trebuie decit sa aibe seria asta CV306H-X, eu am schimbat o placa deasta chinezeasca si nu era identica, dar avea aceiasi serie si cu alta terminatie, bineinteles ca la display nu sa potrivit, nici macar nu aveam imagine se aprindeau doar ledurile, rezolvarea a fost foarte simpla, am mutat flashul de pe placa veche pe placa noua......

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări