blaster Postat Aprilie 23, 2007 Partajează Postat Aprilie 23, 2007 Salut,Am nevoie de un sfat...Incerc sa-mi fac un sistem 2.1 si pt subwoofer am de ales intre un dif SAL de 20 cm sau un dif de bas dintr-o incinta Jazz (cu diam tot ce 20 cm).Mentionez ca nu imi trebuie volum mare... la mai mult de 10-15W nu o sa fie folosit insa as vrea calitatea auditiei sa fie buna.Pe care sa-l aleg?Eventual o alta alternativa cu diff de max 20 cm la un pret sub 70RON?Multumesc Link spre comentariu
Vizitator donpetru Postat Aprilie 23, 2007 Partajează Postat Aprilie 23, 2007 Iti recomand SBX2030 pt subwoofer. Nu stiu daca costa sub 70lei dar cred ca e pe aproape la pret. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Aprilie 23, 2007 Partajează Postat Aprilie 23, 2007 Iti recomand SBX2030 pt subwoofer. Nu stiu daca costa sub 70lei dar cred ca e pe aproape la pret.85 ron bucata mai exact :crazy: Link spre comentariu
madkat Postat Aprilie 24, 2007 Partajează Postat Aprilie 24, 2007 nu iti recomand difuzorul din boxa Jazz pentru subwoofer - nu coboara suficient - chiar in datele tehnice scrie 50Hz - ceea ce pentru un sub este insuficientin plus - este gandit pentru incinta inchisa - pentru bass-reflex e prea "moale" Link spre comentariu
blaster Postat Aprilie 24, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2007 O sa merg pe SAL atunci... multzumesc tuturor pt raspunsuri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum