Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare boxe bookshelf

Vizitator ascired

Postări Recomandate

Vizitator ascired

Salutare, vreau sa-i fac o recomandare unui prieten, si nu prea ma duce capu, deci problema se pune:

- boxele ar trebui sa fie bookshelf destul de micute, ar trebui sa incapa intr-un spatiu de inaltime maxim 28cm, se pot si culca daca arata a cumva

- sa nu arda o "scula" de amplif 5.1 Sony ce are iesire pe 8Ohm (nu imi aduc aminte de model, doar ca are intrare optica, iesire pe 8ohm, si "muuulti" wati)

- sursa de muzica e youtube, de pe TV, prin optic in amplif

- genul de muzica pop, dance, blues fara mari pretentii

- sa fie SH, deci buget limitat

am facut un test cu boxele mele Canton Quinto 510 si iau placut, doar daca ar fi ceva un pic mai mic la inaltime (nu conteaza adancime) si poate un pic mai jos basul

Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• q_acdc

2

• Haralambie

1

• sesebe

1

Vizitator ascired

@ Predator> bugetul este undeva la 400 lei, daca are "amplif" Sony 5.1 ca valoreaza 250-300 lei sigur bugetul pentru boxe nu este de mii de Eur

@ FET> Da intr-adevar 60Hz prea putin (mult) la boxele alea

ceva sa semene cu un Canton Fonum 40 ca si sunet dar ca si dimensiuni mai mici, asta daca isi aduce aminte cineva

sau vreo recomandare de genu "eu le am pe astea si suna bine", dintre marcile mai mainstream, pe care de obicei le ocolesc, dar sigur au cate un model reusit si nu le cunosc

Link spre comentariu

Boxele pe care le folosesc momentan pina sa le repar/modific pe cele mari standflor, nu coboara prea mult in frecventa, incep sa cada de pe la 60Hz si cu toate astea, chiar daca si mie imi place sa am un bass care sa coboare foarte jos (pe standflor cobora pina sub 35Hz) sint destul de multumit cum suna, nu am senzatia ca nu au bass.

Recomandarea mea este sa cumpere niste boxe relativ mici, chiar si cele recomandate mai sus, iar daca vrea si un bass foarte jos, sa completeze cu un subwoofer activ pt ca statia are iesire pt asa ceva. In final o sa se auda mult mai bine decit orice boxa mica fortata sa redea si spectrul jos.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări