Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Driver letcon JBC T245

XAN77

Postări Recomandate

Acum 15 minute, mac01 a spus:

@woodyteo

Ce sa faci cu fata adeziva? In dreptul display-ului iti trebuie transparenta fara adeziv.

Dupa ce o vopsesti sau aplici folia cealalta exista banda subtire de cativa microni dublu adeziva.

Am înțeles acum, credeam că în dreptul afișajului vine decupată folia.

Dar ceva în genul propus de mine, nu există? Ar fi mult mai simplu.

Link spre comentariu

"mac01" sincer prea putin ma intereseaza carcasa la statia de lipit , ma intereseaza cel mai mult functionarea  statiei de lipit(cand lipesti piese pe un cablaj te uiti,esti atent la carcasa sa vezi ce frumoasa este , sau proiecul tau in care vrei sa il faci cat mai bine)

Editat de alexy
Link spre comentariu

Colegu' alexy dacă dumneata ai dorit să-l înjuri pe colegul mac01 să știi că ai reușit!....prin utilizarea acestor fonturi mult mărite și boldate...dacă nu ți-a fost pe plac postarea/postările colegului vis-a-vis de stația de lipit puteai alege să ignori aceste postări...

Spor la lucru cu statia și cât mai multe montaje reușite!

Link spre comentariu

Ați putea lipi pe latura cutiei ce reprezintă fața, dar în interior, niște pătrate de plastic în dreptul găurilor de pe placă pe care să prindeți cu holzsuruburi montate în interior. Grosimea pătratelor de plastic să fie cât lungimea holzsuruburilor. Pentru pshbutoane se pot folosi modele cu tijă mai lungă dacă e cazul.

Se pot folosi și șuruburi montate din față, cu cap îngropat la fața cutiei, doar că nu au simetrie.

De ce nu încercați varianta cu OLED ? O fi el mai mic dar se vede perfect din orice unghi față de LCD.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Cum ați făcut decupajele în tabă ? Cu toate că nu mai sunt adeptul folosirii carcaselor de surse de calculator pentru proiecte DIY, se vede că e o carcasă de calitate cu tablă groasă.

Link spre comentariu

Nu prea pare carcasa de sursa, e ceva făcut pe comand și debitata cu mașina automata cu laser sau plasmă. După cât e de curata tăietura posibil sa fie laser.

Link spre comentariu

Mi-ar fi plăcut să fi făcut decupajul în tablă exact sub forma ”sticlei” displayului, cu acele colțuri rotunjite, dacă tot ați avut acces la decupaj laser...

Link spre comentariu

Am dat modulul  celui care mi-a făcutcutia și a făcut cum a crezut el. Ma gândesc sa pun un plexiglas sub modul și displayul sa nu fie la suprafață. Nu am timp sa ma ocup de ea din păcate. Nu știu când va fi gata. 

Link spre comentariu

Daca va ganditi sa aplicati un autocolant cu scris pe toata fata, atunci fereastra se poate reduce cat sa arate doar zona de ecran vizibila. Se poate chiar adauga o folie lipita de autocolant (intre autocolant si cutie) cat sa aveti o protectie la ecran. 

Altfel, eu cumpar folii pentru ecrane de tableta (de pe eBay) si tai bucati cat am nevoie pentru ecrane mici. Se lipesc bine si tin in timp. 

Link spre comentariu
Acum 45 minute, Mircea a spus:

Daca va ganditi sa aplicati un autocolant cu scris pe toata fata, atunci fereastra se poate reduce cat sa arate doar zona de ecran vizibila. Se poate chiar adauga o folie lipita de autocolant (intre autocolant si cutie) cat sa aveti o protectie la ecran. 

Altfel, eu cumpar folii pentru ecrane de tableta (de pe eBay) si tai bucati cat am nevoie pentru ecrane mici. Se lipesc bine si tin in timp. 

Aș pune plaxiglas luminat în lateral sa se vadă JBC dar nu m-am hotărât nici ce culoare sa o fac. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări