Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Driver letcon JBC T245

XAN77

Postări Recomandate

Adica suntem in stare sa dezvoltam o aplicatie care sa foloseasca varful si manerul JBC dar nu suntem capabili sa decupam o amarata de tabla in V ca sa putem trage varful afara din maner?

Totusi suportul din poza pe care ati postat-o nu pare a fi diy. :rade:

Link spre comentariu

Frumos ar fi sa nu deviem de la subiect ( statie de lipit in regim diy ce foloseste elemente JBC), dupa cum s-a aratat aici, sunt solutii ce pot inlocui elementele originale ale statiei, ca sa putem folosi varful cel mult laudat. Intrebarea mea este: daca putem sa executam modulul de comanda al varfului, de ce nu am putea sa executam si acel suport de extragere ... care in fond nu este decat o amarata de tabla?! Cum poti spune ca nu poti inlocui varful cu o singura mana daca nu ai acel suport? Daca nu il ai pai il faci .. :>

Multumesc.

Link spre comentariu

Daca nu il ai pai il faci .. :>

Cu traforajul se rezolva problema usor.De facut multe poti sa faci ,toata treaba este sa stii cum.Doar sunt unii care si-au facut osciloscop cu manutele lor dar deja merg prea departe iar pe deasupra mai sunt si off topic.

Link spre comentariu

Cu riscu de a părea naiv, să nu zic altfel, lansez și eu o întrebare fiind curios de eventualele răspunsuri:

Poate cineva imagina un letcon diy ? Evident cineva cu imaginație și 2 mîini dibace.

Întreb pentru că mi se pare tentant dat fiind prețul letconului coroborat cu faptul că letconul e doar un suport pentru vîrf cu un montaj simplist al vîrfului (înfigere ca un jack). Eu unu mi-am cumpărat letcon dar poate fi interesant pentru ceilalți. M-am gîndit și înainte de achiziție dar nerăbdător și neîncrezător că mi-ar ieși ceva drăguț am renunțat. Da poate alții ar fi mai insistenți ca mine.

Menționez că se poate conecta la driver și doar prin 2 fire, cel din mijloc și cel mic din capăt. Singura problemă ar fi necesitatea rezistenței la temperatură mai mare în capăt unde vîrful va transmite ceva căldură.

Link spre comentariu

Poate cineva imagina un letcon diy ?

Cu totii ne putem imagina,dar de aici si pana la a realiza ceea ce ne imaginam poate fi cale lunga.Pe acest forum la fel ca si pe alte forumuri tehnice am vazut multe proiecte dar ma intreb cate sunt concepute de la 0 de catre cei care le-au construit.Caci una este sa-ti imaginezi o schema iar apoi sa o desenezi cu mana ta dupa cum iti dicteaza creierul si alta este sa o iei de pe internet sau din carti/reviste tehnice.

Editat de cipri_mury
Link spre comentariu

Pe acest forum la fel ca si pe alte forumuri tehnice am vazut multe proiecte dar ma intreb cate sunt concepute de la 0 de catre cei care le-au construit.Caci una este sa-ti imaginezi o schema iar apoi sa o desenezi cu mana ta dupa cum iti dicteaza creierul si alta este sa o iei de pe internet sau din carti/reviste tehnice.

Nu știu unde ai vrut să bați dar e neproductiv ca fiecare să reinventeze roata.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări