CristiZ Postat Decembrie 26, 2019 Partajează Postat Decembrie 26, 2019 Inseamna ca ne poti ajuta daca ne e nevoie de ceva Da-ne te rog ceva impresii daca ai vreme. Poate si pozE daca ai. Multumesc! Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 26, 2019 Partajează Postat Decembrie 26, 2019 Poze nu am, am inghesuit montajul intr-o carcasa de aluminiu si aia este. Nu arata deloc profesional pe dinafara. Merge foarte bine impreuna cu JBC C245. Am modificat si putin firmware-ul ( inversat butoanele intre ele stanga dreapta ca default sunt naspa puse). In rest imi fac treaba cu el. Link spre comentariu
CristiZ Postat Decembrie 26, 2019 Partajează Postat Decembrie 26, 2019 Am vazut ca exista o placa separata pentru un senzor. Ce e cu ea? Ca sunt cablaje cu si fara aceasta. Deci ai avut acces sa modifici software-ul? Cablul usb de ce il tii conectat? Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 26, 2019 Partajează Postat Decembrie 26, 2019 Senzorul ala IR impreuna cu softul aferent sunt pentru detectarea automata cand e letconul in holder, eu nu il am, desi am cumparat si componentele pentru el, nu le-am mai folosit. Software-ul se modifica destul de usor ( in anumite limite, evident ), e in C. Trebuie xc32 v1.33 cu licenta ( sau trial vreo 60 de zile intr-o masina virtuala ). Cablul USB este intamplator acolo, nimic mai mult. Link spre comentariu
djdansmart Postat Decembrie 26, 2019 Partajează Postat Decembrie 26, 2019 Daca ar fi mai multi interesati, am face un grup buy. Pe mine m-ar interesa sa fie ok cu JBC si cu Hakko T12, T15. Modoran, ai putea verifica cati amperi trage Jbc-ul cand este alimentat? Link spre comentariu
CristiZ Postat Decembrie 26, 2019 Partajează Postat Decembrie 26, 2019 @modoran, ai cumva fisierul .bom sau proiectul deja salvat pe Mouser? Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 26, 2019 Partajează Postat Decembrie 26, 2019 5,6A cel mai mult ( la inceput vreo 2 secunde, varful fiind rece ) masurat cu UT61E in locul sigurantei. Conteaza si rezistenta testerelor, vreo 0,2 ohmi ce se adauga la vreo 2 ohmi cat are un varf de JBC. Oricum e limitat din software la 6A. Eu folosesc un traf de 24V si 150VA de la TME. Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 26, 2019 Partajează Postat Decembrie 26, 2019 Acum 12 minute, CristiZ a spus: @modoran, ai cumva fisierul .bom sau proiectul deja salvat pe Mouser? Da, am scos acum un excel din comanda aceea. Intre timp unele componente nu mai sunt in stoc, trebuie verificat bine ce lipseste, parca diodele MMBD1505 nu le-am gasit atunci si un operational MCP am luat do bucata mai putin, nu mai stiu exact. Noroc cu TME. Project_Dec26_1244PM.xls Link spre comentariu
dreamcat4 Postat Decembrie 26, 2019 Partajează Postat Decembrie 26, 2019 everything is available on aliexpress. all except for; pcb - this is a very simple single sided pcb, can be etched made at home firmware - have already asked dadu here to open source the firmware a while ago an open firmware would help to bring more features or support other mcu / other displays a conversion to kicad files would also help for make easier such changes to the pcb. maybe next year will be my resolution to finally build this for myself. Just have it delayed because need to make the fume extractor first. Happy soldering! Link spre comentariu
XAN77 Postat Decembrie 27, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2019 Stația de lipit despre care discutați are topic dedicat pe acest forum. Dacă aveți de gând s-o lungiți v-aș ruga să continuați acolo. Link spre comentariu
CristiZ Postat Decembrie 27, 2019 Partajează Postat Decembrie 27, 2019 Adevarul ca au cam zapacit-o. Nu mai stii ce merge si ce nu merge, necesita mult timp sa iti dai seama ce si cum... @x_dadu, ai mai lucrat ceva la proiectul tau sau mai esti dispus sa faci asta? La bulgar mi-a placut modul de afisare pe ecranul oled mare, afisat simplu si intuitit, nu prea incarcat. Link spre comentariu
XAN77 Postat Decembrie 27, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2019 Nu am mai lucrat la proiect, eu folosesc prima variantă cea cu alimentarea letconului în AC cu afișaj LED montat în stația Gordak 952. Merge bine, nu a creat probleme, doar senzoru de standby nu merge mereu ucm trebuie. am făcut arcul suportului din sârmă de inox dar câteodată tot nu face bine contact. Sistemul optic al bulgarului sigur rezolvă problema. Nu cred că voi mai dezvolta prea curând ceva la acest proiect pentru că am alte preocupări deocamdată dar nici nu mă atrage să fac vreo modificare la ceva ce e funcționează ok. Eu am făcut odată un test cu un OLED de 0,96”, se vede frumos dar e cam mic display-ul. Link spre comentariu
CristiZ Postat Decembrie 27, 2019 Partajează Postat Decembrie 27, 2019 Si eu folosesc o statie construita cu ajutorul colegului @Dxxx de care sunt destul de multumit dar as dori sa construiesc si un de la zero. Na ce sa fac, fiecare cu problemele lui. @x_dadu, m-am uiat la prima ta varianta si mi se pare faina. Ai mai facut ceva modificari? Poti pune public daca da? Multumesc! Link spre comentariu
XAN77 Postat Decembrie 27, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2019 nu am mai făcut modificări, dacă voi face le voi posta Link spre comentariu
kinderu56 Postat Ianuarie 17, 2020 Partajează Postat Ianuarie 17, 2020 ce ziceti de varianta asta https://www.aliexpress.com/item/32918738039.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum