mkreszan Postat Noiembrie 2, 2016 Partajează Postat Noiembrie 2, 2016 Am găsit o unealtă care nu știu ce este. Arată că o freză dar masa are doar o axă si pe verticala se deplasează coloana portscula ca la mașina de gaurit. Are cineva idee despre ce e vorba? Link spre comentariu
daniel_88 Postat Noiembrie 2, 2016 Partajează Postat Noiembrie 2, 2016 E o masina de filetat. Link spre comentariu
mkreszan Postat Noiembrie 2, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2016 Mulțumesc de răspuns. Si totuși care e rolul deplasării mesei doar pe o axă? Portscula e pe con Link spre comentariu
amudsen Postat Noiembrie 3, 2016 Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 Pai ai o miscare de rotatie si una de translatie pentru generarea unui filet. Mai multe citeste aici. Link spre comentariu
Lastwish Postat Noiembrie 3, 2016 Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 Arata bine masina...pune mai multe poze dupa ce o cureti, si poate ne arati si o tablita cu date despre ea Link spre comentariu
mkreszan Postat Noiembrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 Masina nu e a mea, Am fost să o văd la cineva care vrea să o vândă. E adevărat, e plină de gainat. Mișcările pe z si x sunt fără avans automat, au doar manual, pe x are manivela din dreapta jos, iar pe z are o manetă ca la mașinile de gaurit cu coloana. Link spre comentariu
Lastwish Postat Noiembrie 3, 2016 Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 (editat) Daca nu te superi...cat cere pe masina respectiva? Editat Noiembrie 3, 2016 de Lastwish Link spre comentariu
mkreszan Postat Noiembrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 200 euro Pret de strigare200 euro Pret de strigare.După cum se vede in poza cu conul interior nu a fost folosită niciodată. Link spre comentariu
emil.gabor Postat Noiembrie 16, 2016 Partajează Postat Noiembrie 16, 2016 Mai aveti utilajul? De unde sunteți ? Link spre comentariu
ionutb71 Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Buna seara! nu deschid alt topic,sper ca are loc intrebarea mea aici. nu gasesc standardul pt aceasta portscula .ma poate ajuta cineva? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Cauta la tip 1002, pe acolo s`ar incadra dupa dimensiuni... http://www.fltoolholders.com/fltool.pdf Link spre comentariu
ionutb71 Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 multumesc,dar nu cred ca se incadreaza acolo. imi poate da cineva detalii despre standardul sk15? am impresia ca acolo se incadreaza dar nu gasesc nimic dimensional. Link spre comentariu
bcristian Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 http://www.nirschl-gmbh.de/html/sk10-sk15-sk20-sk25-sk35.html Link spre comentariu
ionutb71 Postat Ianuarie 14, 2017 Partajează Postat Ianuarie 14, 2017 multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum