itube Postat Noiembrie 2, 2016 Partajează Postat Noiembrie 2, 2016 Vreau sa-mi cumpar o sursa model AX-3003L-3 , 2x30V, 3A la 750 lei pe tme. A lucrat cineva cu surse Axiomet ? sunt de calitate ? Link spre comentariu
digix Postat Noiembrie 2, 2016 Partajează Postat Noiembrie 2, 2016 Un angajat TME spunea ca este brandul lor si poti obtine un discount substantial daca esti client cu vechime si ceva volum. Am pipait de la marca asta doar cateva multimetre si par chinezarii ieftine. Link spre comentariu
iod2 Postat Noiembrie 2, 2016 Partajează Postat Noiembrie 2, 2016 eu am una de 30v . e relativ oki la cat am nevoie. dar in interior.....vorba la un prieten "parca a fost proiectata de un betivan" dar arata bine in carcasa, Link spre comentariu
itube Postat Noiembrie 2, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2016 Toate sunt facute in China, dar unele marci sunt mai de calitate, credeam ca si axiomet. Link spre comentariu
iod2 Postat Noiembrie 2, 2016 Partajează Postat Noiembrie 2, 2016 a mea e de 5A , dar daca ii schimbi tranzistorul merge la mai mult. a mea parca e facuta cu uc3842. daca vrei pot sa ii dau capacul jos sa ma uit, Link spre comentariu
itube Postat Noiembrie 2, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2016 ar fi mai buna o poza, daca ai timp daca-i cu uc3842 inseamna ca-i varianta in comutatie Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 2, 2016 Partajează Postat Noiembrie 2, 2016 Eu am de la ei Matrix de 5A .O folosesc de multi ani fara probleme.Cred ca tot cam asa ceva este.Matrix 3005 este 725 plus tva. Link spre comentariu
itube Postat Noiembrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 Sursa Matrix cu ce integrate este conceputa ? Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 3, 2016 Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 Din pacate nu stiu.Dar garantez ca merge super ok.De ani de zile(peste 10) merge zilnic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum