Vizitator Postat Aprilie 23, 2007 Partajează Postat Aprilie 23, 2007 Va invit sa testati site-ul de la adresa: http://swap.yo9hsw.ro/ Link spre comentariu
yo4avd Postat Aprilie 24, 2007 Partajează Postat Aprilie 24, 2007 Am incercat,dar nu se poate accesa. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Aprilie 24, 2007 Partajează Postat Aprilie 24, 2007 La mine merge :supz: Link spre comentariu
blackthorium Postat Aprilie 24, 2007 Partajează Postat Aprilie 24, 2007 merge fara probleme Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 24, 2007 Partajează Postat Aprilie 24, 2007 Am incercat,dar nu se poate accesa.Explicati-mi unde v-ati impotmolit. Eventual pe mesaj privat. In limita timpului voi incerca sa pun un link catre o pagina cu explicatii detaliate de utilizare.Un fenomen pe care l-am observat este caderea serverului web pentru cateva minute, dar mi-e lehamite sa ma tot cert cu cei de la suport tehnic.Nu se intampla des, dar e destul de neplacut.73! Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Aprilie 24, 2007 Partajează Postat Aprilie 24, 2007 Explicati-mi unde v-ati impotmolit.[...]Un fenomen pe care l-am observat este caderea serverului web pentru cateva minute, [.....]Eu unul cam pe acolo m-am impotmolit, nu am putut accesa serverul niciodata... :smt005 Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 24, 2007 Partajează Postat Aprilie 24, 2007 Eu unul cam pe acolo m-am impotmolit, nu am putut accesa serverul niciodata... :smt005Asta e mai greu de crezut, prin natura profesiei folosesc un PC conectat la internet o mare parte a zilei :weedman: Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Aprilie 24, 2007 Partajează Postat Aprilie 24, 2007 Am incercat atat cu Opera cat si cu IE, si cu si fara firewall. Nu vrea... Pinging http://www.swap.yo9hsw.ro [89.36.21.194] with 32 bytes of data: Request timed out. Request timed out. As incerca si printr-un proxy, dar nu am atat vointa Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 24, 2007 Partajează Postat Aprilie 24, 2007 Mai incearca, ti-am spus ca stiu de problemele de hosting. Accept cu cea mai mare placere o oferta de hosting gratuit pe minim o legatura T1.In ping-uri vrei a ne bate? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum