Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Poze de-ale userilor

Postări Recomandate

Un batran SX100. Cu peste 50-60k poze la activ.

Restul pozelor sunt cu un S4.

M-am jucat si eu cateva zile cu un sx100 dar sincer,daca n-ai neamuri la fabrica de baterii,mai bine schimbi pe altceva.Am avut doua randuri de acumulatori de 2000mAh,si nu stiu cum se facea ca mereu ii golea,in rest ce sa zic,pozele erau ok.Poate era ala defect.

Aveti voi boala sa prindeti roua pe plante...eu le prefer pe astea cu sau fara roua. :rade:

https://postimg.org/image/xl98ozihl/

Link spre comentariu

Cred ca avea ceva probleme cu consumul ala de l-ai incercat. Eu fac cam 200 poze cu un set de 2450mAh. M-a atras in 2007 zoomul cu IS, plus modul manual. Si pretul, bineinteles.

Este o vechitura, dar intrucat fac mai ales macro-uri (dupa cum se vede), se pare ca un telefon mai recent (S4 in ultimele zile de utilizare) elimina nevoia sa te mai cari cu un aparat foto.

Poze cu fese sunt cam periculoase prin tarile cu apa mai calda la robinet...

Am pozat roua (chiar daca poza nu are deloc focus - vina mea) doar pentru ca am observat ca contrastul (si vivacitatea culorilor) este mai bun in zilele ploioase sau dimineata devreme. Soarele puternic nu "se pupa" cu aparatele ieftine. Pozele ies spalacite si lipsite de culoare.

Poza cu fraguletele e facuta la nici 50 de metri de oceanul Atlantic. Nu ma asteptam sa creasca practic in nisip si pietroaie. De asemenea, nici sa le gasesc in Iulie, caci pe unde locuiesc (mai in interiorul continentului) se termina la jumatea lui Mai.

Alte poze:

tpXGhEa.jpg

zZZBCOc.jpg

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări