eugenbt Postat Aprilie 5, 2017 Partajează Postat Aprilie 5, 2017 valuri in noapte de primavara (e arhiuzitata) Canon sx110, 6 sec, f 8.0 la a doua acelasi sx 110 Link spre comentariu
dorofteius Postat Aprilie 5, 2017 Partajează Postat Aprilie 5, 2017 Putini stiu ca asa arata fericirea. S6-edge-plus. Resized by tinipic. Zici ca suntem chinezi si ne batem in obiective. Si faza cu placi in reparatie? Va pot umple topic-ul cu ecu automobile, cred ca timp de 1 an. Dar nu gasesc normala treaba. Hai sa fim mai buni. 2 Link spre comentariu
marius75 Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 (editat) ....needitata... Editat Aprilie 8, 2017 de marius75 2 Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Este animalul nostru de casa, are cam 3cm fara picioare. Detalii aici: https://fr.wikipedia.org/wiki/Phasme, pentru iubitorii Albionului https://en.wikipedia.org/wiki/Phasmatodea Link spre comentariu
dorofteius Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Nice. Te invidiez. Si mie imi plac animalele. dar unul din asta, sunt convins ca ar fi o provocare, ca sa il cresti. Daca ramane cu tine, este al tau. Link spre comentariu
Liviu M Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Este Ce bat misto... Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 E un pic verde caci mananca numai salata verde. Sta cu noi caci "suportul" din poza e facut sa intre intr-un cilindru de plastic transparent. In plus, nu misca cu orele. De fapt, de 2 luni nu-mi aduc aminte sa-l fi vazut vreodata miscand. Isi schimba pielea, caci la 2-3 saptamani ii gasim pielea transparenta pe fundul cutiei. OK, sa nu face mai mult off decat ne-ar permite OP. Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Face si aport? Link spre comentariu
dorofteius Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 "Face si aport?" Te plictisesti ? Nu ai gasit nici un topic de scandal ? Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Era doar o gluma avand in vedere ineditul postarii,asa ca vezi-ti de drum sanatos. Link spre comentariu
dorofteius Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Scuzele mele. Dar aici vesnic mediul este ostil. Si ajungi sa nu mai faci diferenta. Nu am inteles. Scuze inca odata. Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 ... nu misca cu orele... Face si aport? Mai citeste o data. Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Nu e nevoie,se mai numeste insecta bat si de aici intrebarea daca aduce batul(face aport) dar se pare ca lumea e prea incordata ca sa mai si zambeasca.Scuze pt gluma. Link spre comentariu
Liviu M Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 (editat) Eu chiar ma refeream la bat si eram putin rau. Imi permit cu Tunatorul (si nu cu Victor, de exemplu) ca stiu ca ia criticile asa cum trebuie, ca un mod de "indreptare"- Dupa parerea mea, cand postezi intr-un topic dedicat pozelor, pozele trebuie sa fie "sugestive". La poza lui Thunderer eu as fi aruncat cea mai mare parte si as fi oprit numai partea cu insecta. Dupa cum incadrarea in pozele din postul 85 mi se pare total nefericita, da' probabil nu trebuia s-o zic (dau vina pe whisky). Editat Aprilie 8, 2017 de Liviu M Link spre comentariu
dorofteius Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Scuzele mele inca odata. Nu am inteles. Aici riscul sa te ia cineva in balon este extrem de mare. De aici si reactia. Scuze domnu Doru. Dar sun obisnuit ca de fiecare data orice ai spune sa apara vre-o 2 care nu au pace.... Nice insecta pe partea ailalta. Am incercat sa conving si pisicile mele sa luam un animal mai mic ca ele, dar nu imi prea iasa. Astea sunt ucigase cu totul. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate