Vizitator Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 Bobolica a iesit cam fioros in poza aia, zici ca se pregateste sa atace. Link spre comentariu
dorian 70 Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 Nuuu... E cel mai blând şi prietenos urecheat din câţi am avut, are vreo 4 ani, mai mult ca sigur va muri de bătrâneţe... a fost masculul găştii, am avut o iepuroaică rea din cale afară, băgam mâna cu grijă-teamă în cuşca dumneaei, s-ar părea că mi l-a castrat pe Bobo ( muşcat de co_ie ). Bobo acum stă afară, însă când era în cuşca din interior, de cum îmi auzea vocea şi deschideam uşa la cuşcă, scotea capul în afară peste cuşcă şi aştepta să-l scarpin... 2 Link spre comentariu
doru3160 Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 1 oră în urmă, dorian 70 a spus: s-ar părea că mi l-a castrat pe Bobo ( muşcat de co_ie ). Ceva a nemultumit-o... Link spre comentariu
ratza Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 Mie-mi plac şerpii. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 Îți trimit eu destui dar plătești transportul. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 Cel din poza lui Ratza nu e veninos, dar cu acela pe care l-a fotografiat Thunderer parcă nu m-aș juca... e prea colorat deci clar veninos. Am și eu unii prin spatele grădinii, cu romburi galbene pe spate .. Link spre comentariu
Усилитель Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 39 minutes ago, +_Florin_+ said: Cel din poza lui Ratza nu e veninos, dar cu acela pe care l-a fotografiat Thunderer parcă nu m-aș juca... e prea colorat deci clar veninos. Am și eu unii prin spatele grădinii, cu romburi galbene pe spate .. Ala fotografiat de Thunderer nu e veninos, ala de care zici tu cu romburi ar putea fi vipera.... 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 Acum 40 minute, yo8tot a spus: Catre cea mai adanca statie de metrou din lume La Kiev metroul are două nivele in anumite locuri. Când am ajuns in capul scării la stația Universității, traducere in română, m-am dat un pas înapoi. Lungă rău... Link spre comentariu
Vizitator Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 La fel și la Moscova. Acolo găsești niște bijuterii in subteran, atât de frumoase sunt anumite stații. Link spre comentariu
ratza Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 1 oră în urmă, +_Florin_+ a spus: Cel din poza lui Ratza nu e veninos, dar cu acela pe care l-a fotografiat Thunderer parcă nu m-aș juca... e prea colorat deci clar veninos. Am și eu unii prin spatele grădinii, cu romburi galbene pe spate .. Ca ăsta? https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Șarpe_de_alun Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 Acum 52 minute, ratza a spus: Ca ăsta? https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Șarpe_de_alun Nu, nu-i șarpe de alun. Ai mei sunt verzui și au niște romburi galbene pe spate. Sau un fel de zig-zag. Ca dimensiuni, cam 30... 50 cm. Seamănă cu vipera de câmpie, care nu-i mortală dar e totuși veninoasă. Voi încerca să fac o poză fără să mă apropii prea mult. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 (editat) Natrix tessellata-șarpele lu' Ratză., sau șarpele dă apă. Thamnophis proximus-șarpe panglică-(tunderel) . Editat August 4, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
ratza Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 Mareşale, la 30-50cm tind şi eu spre viperă, fie Berus (comună) sau Ursinii (mai rară). Tessellata fuge de rupe, nici guşterii nu sînt aşa uşor de speriat. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 Am căutat cu image search, așa mi-a dat. Sunt mulți șerpi, mie mi-e cam greu să-i deosebesc. Link spre comentariu
ratza Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 A, păi eu ziceam de ăla menţionat de @+_Florin_+ Link spre comentariu
Postări Recomandate