Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Poze de-ale userilor

Postări Recomandate

Ariciul aleargă cu 20 pe oră, ceea ce este destul de puțin în comparație cu viteza unui câine, apoi ei de obicei se strâng (de obicei se ascund) rămânând țepii care ar trebui să-i apere, partea proastă e că se pot răni destul de grav câinii. Pe la mine la țară vecinii îi omoară cu furca :26 

Link spre comentariu
Acum 3 ore, daniels a spus:

Nu fuge.

Cand il gasesc cainii fac zarva mare. Ariciul se ghemuieste, iar cainii sunt foarte nervosi ca nu il pot apuca, sau pune labele. Nu termina pana nu ma duc acolo.

Vroiam sa afla cum prinde ariciul puii. Îi fugareste sau sta la pânda?

Când încep sa dispara pui, vinovatul este de regula jder, dihor sau nevastuica.

Editat de franzm
Link spre comentariu

Aveam un arici prin şură, găsit printr-un şanţ cu vreo doi ani în urmă, pus într-o pungă şi adus acasă.

Mi-era drag, îl mai vedeam uneori sau îl auzeam prin fân. Îi puneam apă într-o tavă şi resturi de mâncare.

Nu-l mai văd sau aud, o fi decedat sau evadat... am înţeles că trăiesc pereche... trebuie să am grijă să am pungă pe portbagajul bicicletei.

Sunt sanitari naturali şi, ceea ce apreciez cel mai mult, sunt mari duşmani ai şerpilor, de care am oroare.

Editat de dorian 70
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări