daniels Postat Iunie 19, 2020 Partajează Postat Iunie 19, 2020 Nu fuge. Cand il gasesc cainii fac zarva mare. Ariciul se ghemuieste, iar cainii sunt foarte nervosi ca nu il pot apuca, sau pune labele. Nu termina pana nu ma duc acolo. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 19, 2020 Partajează Postat Iunie 19, 2020 Ariciul aleargă cu 20 pe oră, ceea ce este destul de puțin în comparație cu viteza unui câine, apoi ei de obicei se strâng (de obicei se ascund) rămânând țepii care ar trebui să-i apere, partea proastă e că se pot răni destul de grav câinii. Pe la mine la țară vecinii îi omoară cu furca Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 19, 2020 Partajează Postat Iunie 19, 2020 Totusi unii alearga dupa ei sa-i aiba, altii alearga dupa ei sa nu-i mai aiba. Care e explicatia? De ce ii vor unii, iar altii care ii au, ii omoara? Link spre comentariu
validae Postat Iunie 19, 2020 Partajează Postat Iunie 19, 2020 Probabil cei care îi vor, îi vor pentru că mănâncă resturi de fructe, insecte şi melci, care sunt cam dăunătoare.Dar în lipsa insectelor, ariciul e omnivor şi papă şi pui de găină, lucru neapreciat de restul populaţiei... Link spre comentariu
franzm Postat Iunie 19, 2020 Partajează Postat Iunie 19, 2020 (editat) Acum 3 ore, daniels a spus: Nu fuge. Cand il gasesc cainii fac zarva mare. Ariciul se ghemuieste, iar cainii sunt foarte nervosi ca nu il pot apuca, sau pune labele. Nu termina pana nu ma duc acolo. Vroiam sa afla cum prinde ariciul puii. Îi fugareste sau sta la pânda? Când încep sa dispara pui, vinovatul este de regula jder, dihor sau nevastuica. Editat Iunie 19, 2020 de franzm Link spre comentariu
daniels Postat Iunie 19, 2020 Partajează Postat Iunie 19, 2020 Aricii stau la panda prin iarba. Ii prinde foarte usor. Jderi si nevastuici nu sunt, dihori sunt.Se cunoaste cand ataca dihorul, incolteste puiul la cap. Ii place creierul, puiul il gasesti intreg Link spre comentariu
dorian 70 Postat Iunie 19, 2020 Partajează Postat Iunie 19, 2020 (editat) Aveam un arici prin şură, găsit printr-un şanţ cu vreo doi ani în urmă, pus într-o pungă şi adus acasă. Mi-era drag, îl mai vedeam uneori sau îl auzeam prin fân. Îi puneam apă într-o tavă şi resturi de mâncare. Nu-l mai văd sau aud, o fi decedat sau evadat... am înţeles că trăiesc pereche... trebuie să am grijă să am pungă pe portbagajul bicicletei. Sunt sanitari naturali şi, ceea ce apreciez cel mai mult, sunt mari duşmani ai şerpilor, de care am oroare. Editat Iunie 19, 2020 de dorian 70 Link spre comentariu
dorian 70 Postat August 2, 2020 Partajează Postat August 2, 2020 Scurt-circuit prin Maramureş... 3 Link spre comentariu
Mircea Postat August 2, 2020 Partajează Postat August 2, 2020 Poze cu vecinul, vine in fiecare zi in vizita. Azi a plouat. 3 Link spre comentariu
Vizitator Postat August 2, 2020 Partajează Postat August 2, 2020 Epurii, baa! Cum îl cheamă? Link spre comentariu
RealAlex Postat August 2, 2020 Partajează Postat August 2, 2020 Merge o gustarica din el :D Link spre comentariu
Mircea Postat August 3, 2020 Partajează Postat August 3, 2020 Era un pic mai mare decat o veverita acum cateva saptamani. Acum e cat o mâţă mai slabuta. Nu ramane nimic din el dupa ce dai jos blanita. Azi era mai ciufulit de la ploaie. Link spre comentariu
daniels Postat August 3, 2020 Partajează Postat August 3, 2020 Poate naparleste. Link spre comentariu
dorian 70 Postat August 3, 2020 Partajează Postat August 3, 2020 Că tot e vorba de urecheaţi, iată-l pe Bobo, alintat Bobolică... 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate