dorian 70 Postat Iunie 19, 2020 Partajează Postat Iunie 19, 2020 Like ! Când am văzut ghearele alea, m-ai trimis imediat pe wikipedia. Link spre comentariu
validae Postat Iunie 19, 2020 Partajează Postat Iunie 19, 2020 Eu i-am zis ,,Cucuvel,, că-i un pui de cucuvea, deşi pare imens în poză, dar efectul e dat de distanţa mică de la care l-am fotografiat.În realitate e cât un pui de găină de câteva săptămâni şi are capul mult mai mare, din cauza ochilor imenşi.Se îmblânzesc uşor şi sunt păsări folositoare şi amuzante, nu e primul exemplar cu care m-am înţeles bine... Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 19, 2020 Partajează Postat Iunie 19, 2020 Validae.Mortala si poza si frumuselu'!Ce mananca? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iunie 19, 2020 Partajează Postat Iunie 19, 2020 Am si eu un Bufnitel in gradina Link spre comentariu
yo3fkc Postat Iunie 19, 2020 Partajează Postat Iunie 19, 2020 Acum 8 ore, validae a spus: Azi când am urcat în pod (mansarda nefinalizată) amicul meu care mă păzeşte de şoareci s-a speriat şi a vrut să treacă prin geamurile recent montate, nu s-a obişnuit cu ele... Aici e cam buimac, nu-şi revenise complet după lovitura cu geamul, iar lumina puternică din timpul zilei îi cam orbeşte camerele video. Minunat ! Am avut si eu unul care statea toata ziua intr-un tei . Cand mi-au aparut vecini galagiosi , a disparut ... Link spre comentariu
icar Postat Iunie 19, 2020 Partajează Postat Iunie 19, 2020 Acum 4 ore, validae a spus: ...imblânzesc uşor şi sunt păsări folositoare şi amuzante... ...si ce povesti nasoale circula despre ele! Link spre comentariu
validae Postat Iunie 19, 2020 Partajează Postat Iunie 19, 2020 Poveştile despre cucuvele sau bufniţe sunt reminiscenţe de mituri medievale şi trebuie luate ca atare.Sincer să fiu, mă deranjează mai mult când cântă ziua un guguştiuc insistent la geamul meu, decât când aud vreo cucuvea în miez de noapte.Cei ce le omoară sau le gonesc fac mult rău, fiecare pasăre şi animal are rolul lui în ecosistem şi atunci când nu ai deloc lupi în pădure, vin căprioarele şi-ţi mănâncă grâul, dacă nu ai cucuvele te invadează şoarecii de câmp şi nu numai.... Link spre comentariu
yo3fkc Postat Iunie 19, 2020 Partajează Postat Iunie 19, 2020 Ca sa nu deschid un topic nou ... Are cineva prin gradina arici salbatici ? Nu din cei de Pet-Shop . Ca as vrea si eu o pereche . Loc ar avea ultra suficient in gradina , tufe de ienuperi sa isi faca vizuina pe sub ei , fructe din livada . Link spre comentariu
validae Postat Iunie 19, 2020 Partajează Postat Iunie 19, 2020 Am avut ocazia să găsim prin curtea firmei arici, dar acum sunt o droaie de câini şi aricii se ascund de ei, dar dacă găsesc vreunul vi-l trimit.Practic fac un bine la două fiinţe... Link spre comentariu
yo3fkc Postat Iunie 19, 2020 Partajează Postat Iunie 19, 2020 Acum 1 minut, validae a spus: Am avut ocazia să găsim prin curtea firmei arici, dar acum sunt o droaie de câini şi aricii se ascund de ei, dar dacă găsesc vreunul vi-l trimit.Practic fac un bine la două fiinţe... Multumiri in avans ! In contrapartida pregatesc un flacon de antivirus dublu rafinat de mere ! Link spre comentariu
franzm Postat Iunie 19, 2020 Partajează Postat Iunie 19, 2020 (editat) Acum 14 minute, validae a spus: Am avut ocazia să găsim prin curtea firmei arici, dar acum sunt o droaie de câini şi aricii se ascund de ei, dar dacă găsesc vreunul vi-l trimit.Practic fac un bine la două fiinţe... Numa sa n-aiba pui de crescut. Editat Iunie 19, 2020 de franzm Link spre comentariu
validae Postat Iunie 19, 2020 Partajează Postat Iunie 19, 2020 Bineînţeles, nu laşi pui mici fără mamă, dar e bun şi un mascul singuratic pentru început... Link spre comentariu
daniels Postat Iunie 19, 2020 Partajează Postat Iunie 19, 2020 Omor in fiecare an arici. Ii gaseste cainele prin gradina. Mananca puii. Daca mai gasesec te anunt Link spre comentariu
yo3fkc Postat Iunie 19, 2020 Partajează Postat Iunie 19, 2020 Acum 4 minute, daniels a spus: Omor in fiecare an arici. Ii gaseste cainele prin gradina. Mananca puii. Daca mai gasesec te anunt Multumiri si catre tine . Loc e destul . Si distilat din productie proprie ! Link spre comentariu
franzm Postat Iunie 19, 2020 Partajează Postat Iunie 19, 2020 Acum 3 ore, daniels a spus: Omor in fiecare an arici. Ii gaseste cainele prin gradina. Mananca puii. Si cum îi prinde? E chiar asa de rapid? Link spre comentariu
Postări Recomandate