Mircea Postat August 11, 2019 Partajează Postat August 11, 2019 Deșănțarea străinilor... Link spre comentariu
marius_amp Postat August 11, 2019 Partajează Postat August 11, 2019 Acum 3 ore, validae a spus: adevărata ,,iarba mâţelor,, le creează o stare de euforie şi de bine Interesant, deci si pisicile au un fel de canabis al lor care le provoaca o stare de bine si euforie. Link spre comentariu
sesebe Postat August 11, 2019 Partajează Postat August 11, 2019 ....... atita doar ca ele nu-l fumează........ Link spre comentariu
daniels Postat August 12, 2019 Partajează Postat August 12, 2019 Mata mananca iarba ca sa poata vomita. Isi provoca voma pentru a elimina parul pe care il inghite atunci cand se spapa. Eu asa stiu. Link spre comentariu
-Atlas- Postat August 12, 2019 Partajează Postat August 12, 2019 Acum 18 ore, maresaldeflota a spus: Apropo am mai văzut pisici care se jucau cu papagali dar am văzut și o pacoste de papagal, le agita pe pisici ca pe urmă să le ciupească, parcă era pe Elforum Buna Frumos intradevar.Legile naturii incalcate in picioare. In orice caz,cu pisicile mele nu ar fi avut nici o sansa. Caz concret,in vara trecuta fetele mele(sotia si fiica) au cumparat un hamster. I-am dat o saptamana de viata.Nu a trait decat 2 zile(nu stiu daca au fost intregi). Eram in curte cand l-am vazut pe "motan noir"(alt nume dat de fiica-mea,cu toate ca nu era negru complet) cu hamsterul in gura.Degeaba le-am zis,acoperiti acvariul cu ceva. In continuare va spun ca respectivul acvariu avea acum ceva vreme pesti in el si un melc. Nu prea multi,vre-o 7 din trei specii(nu le cunosc).Melcul a murit primul,apoi un peste(era singur din specia lui).Cei mai "rezistenti" au fot "decimati" in felul urmator.Unul a fost scos de fiica-mea si dus in vana,a facut baie cu el,iar ceilalti au fost vanati de pisica destul de rapid. Acvariul l-a primit fiica-mea in dar.Acum e in pod,gol bineanteles. Spor tuturor. Alex Link spre comentariu
Vizitator Postat August 12, 2019 Partajează Postat August 12, 2019 Și eu am avut o pisică roșie parcă, pe la țară, a prins un șoarece prin casă, am dus-o eu pentru că îl observasem, pisica l-a prins instant și săraca aștepta cu el în gură să îi deschid ușa, soarecele nu știu dacă mai trăia dar i se vedeau ochii parcă se uita Link spre comentariu
Vizitator Postat August 23, 2019 Partajează Postat August 23, 2019 servim cina in gradina Link spre comentariu
icar Postat August 23, 2019 Partajează Postat August 23, 2019 Da ce-i acolo, impinge tava? Vad si o coada stufoasa pe acolo, ceva neam de siameză/angora? Link spre comentariu
gauss Postat August 23, 2019 Partajează Postat August 23, 2019 Mi - ati bucurat seara ! ... Link spre comentariu
okean Postat August 23, 2019 Partajează Postat August 23, 2019 Am numarat 8 sunt toate ? Link spre comentariu
Stefan Postat August 23, 2019 Partajează Postat August 23, 2019 Aia stufoasă are regim preferențial, are alt castron. Link spre comentariu
Mircea Postat August 23, 2019 Partajează Postat August 23, 2019 Bai, culturistilor, pusei poze cu Peleşul... si voi discutati de iarba mâțelor. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 24, 2019 Partajează Postat August 24, 2019 mi se parea cam burtoasa armura aia. Link spre comentariu
gauss Postat August 24, 2019 Partajează Postat August 24, 2019 (editat) Si picioarele cam subtiri , la mine ar fi mers segmentele respective pentru maini . Ca nu se purta direct pe piele , mai trebuiau ceva vestminte . Protectia coapselor e cam ca a mainilor , s - or fi purtat bicepsii , dar nu in defavoarea picioarelor . Pare mai mult feminina , cu bust , sau de copil , si cam de panoplie , nu de lupta . " Cizmele " metalice sunt inutile , nu se poate circula cu ele . Nu au articulatia gleznelor , iar bombeul e supradimensionat cam teatral . Nu prea vad cum se puteau incalta , de obicei erau doar acoperiri ce se legau cu curele . Sabia e ( aproape ) cat intregul cavaler . O fi pentru doua maini , cum arata manerul , dar sigur n - a avut teaca , poate doar daca era transportata pe portbagaj , sau " goala " inca de - acasa , pe laterala calului ... Editat August 24, 2019 de gauss Link spre comentariu
gauss Postat August 24, 2019 Partajează Postat August 24, 2019 Acum 9 ore, Stefan a spus: Aia stufoasă are regim preferențial, are alt castron. E de la DNA - ul pisicesc . Link spre comentariu
Postări Recomandate