Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Poze de-ale userilor

Postări Recomandate

Acum 18 ore, maresaldeflota a spus:

Apropo am mai văzut pisici care se jucau cu papagali dar am văzut și o pacoste de papagal, le agita pe pisici ca pe urmă să le ciupească, parcă era pe Elforum :)

Buna

Frumos intradevar.Legile naturii incalcate in picioare.

In orice caz,cu pisicile mele nu ar fi avut nici o sansa.

Caz concret,in vara trecuta fetele mele(sotia si fiica) au cumparat un hamster.

I-am dat o saptamana de viata.Nu a trait decat 2 zile(nu stiu daca au fost intregi).

Eram in curte cand l-am vazut pe "motan noir"(alt nume dat de fiica-mea,cu toate ca nu era

negru complet) cu hamsterul in gura.Degeaba le-am zis,acoperiti acvariul cu ceva.

In continuare va spun ca respectivul acvariu avea acum ceva vreme pesti in el si un melc.

Nu prea multi,vre-o 7 din trei specii(nu le cunosc).Melcul a murit primul,apoi un peste(era

singur din specia lui).Cei mai "rezistenti" au fot "decimati" in felul urmator.Unul a fost scos de 

fiica-mea si dus in vana,a facut baie cu el,iar ceilalti au fost vanati de pisica destul de rapid.

Acvariul l-a primit fiica-mea in dar.Acum e in pod,gol bineanteles.

Spor tuturor.

Alex

Link spre comentariu

:rade:Și eu am avut o pisică roșie parcă, pe la țară, a prins un șoarece prin casă, am dus-o eu pentru că îl observasem, pisica l-a prins instant și săraca aștepta cu el în gură să îi deschid ușa, soarecele nu știu dacă mai trăia dar i se vedeau ochii parcă se uita :)

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Si picioarele cam subtiri , la mine ar fi mers segmentele respective pentru maini . Ca nu se purta direct pe piele , mai trebuiau ceva vestminte . Protectia coapselor e cam ca a mainilor , s - or fi purtat bicepsii , dar nu in defavoarea picioarelor .  Pare mai mult feminina , cu bust , sau de copil , si cam de panoplie , nu de lupta . " Cizmele " metalice sunt inutile , nu se poate circula cu ele . Nu au articulatia gleznelor , iar bombeul e supradimensionat cam teatral . Nu prea vad cum se puteau incalta , de obicei erau doar acoperiri ce se legau cu curele .  Sabia e ( aproape ) cat intregul cavaler . O fi pentru doua maini , cum arata manerul , dar sigur n - a avut teaca , poate doar daca era transportata pe portbagaj , sau " goala " inca de - acasa , pe laterala calului ... 

Editat de gauss
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări