Mircea Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 Acum 6 ore, sesebe a spus: Mama ce pofta mi-ai facut........... Ciresile sau coacazele? Cirese se gasesc mai tot anul, produs comercial. Coacaze (sunt si din cele negre) doar in sezon, si multi nu stiu ce sunt si ca se mananca. Link spre comentariu
icar Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 Coacaze? Noi le spuneam strugurei, pentru ca semanau cu un ciorchine de strugure. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 5, 2019 Partajează Postat August 5, 2019 (editat) Undeva prin.... București, ghicește cineva pe unde anume!? http:// Editat August 5, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
icar Postat August 6, 2019 Partajează Postat August 6, 2019 Delta Bucurestiului? Adica ceea ce trebuia sa fie lacul din Bacaresti. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 6, 2019 Partajează Postat August 6, 2019 Nu.... acolo nu există așa ceva, e o imagine din Parcul Plumbuita (sunt ale mănăstirii au și cai capre oi, stupi de albine:)) Link spre comentariu
icar Postat August 6, 2019 Partajează Postat August 6, 2019 Aha, stiu unde e, multam! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 6, 2019 Partajează Postat August 6, 2019 (editat) Apropo au acolo vin produs din podgoriile lor, Alb, când am desfăcut sticla a sărit dopu' ca la șampanie, de m-am și speriat, și e chiar foarte bun, mierea se vede ca e miere, acuma nu știu brânza și cașcavalul cum sunt! Editat August 6, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
gauss Postat August 9, 2019 Partajează Postat August 9, 2019 (editat) Foto gasite pe carduri mai vechi ( cropate si marite ) , din perioada cu 4 megapixeli si zoom optic 3X . Nu sunt f . calitative ... , se pot ignora . Ultimul Antonov al Fortelor Aeriene Romane : Turkish Stars ... , la ei acasa : Baltic Bees , tot acolo : IAR - 99 , vopsit aniversar : Editat August 9, 2019 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat August 11, 2019 Partajează Postat August 11, 2019 (editat) La 30.09.2018 la 8:54, gauss a spus: Cu voia dumneavoastra , postez o foto a motanului meu ... din pacate nu mai exista , ca toate de pe aceasta lume , omenesti sau mai putin ... timpul are grija de toate . Știe careva cum se numește planta aceea precum firele de iarbă!? Nu aș vrea, totuși, să deschid un topic doar pentru asta, gauss promisese că îmi va spune dar nu s-a ținut de cuvânt, mă rog timp încă este! (mulțumesc)! Editat August 11, 2019 de Vizitator Vreau și eu una de aia întreb... Link spre comentariu
validae Postat August 11, 2019 Partajează Postat August 11, 2019 (editat) Se poate să fie ,,iarba mâţei,, o plantă care e preferată de feline, care o consumă uneori .https://www.florariatrias.ro/produs/iarba-pentru-pisici/ Pentru relaxare şi stare de bine, pisicile adoră Cătuşnica sau Nepeta cataria.... Editat August 11, 2019 de validae Link spre comentariu
Vizitator Postat August 11, 2019 Partajează Postat August 11, 2019 (editat) Mulțumesc, întrebam pentru că paradoxal și pe mine mă relaxa când mă uitam la ea! Vad ca și pe ghiveci e o pisică , pacat că nu s-ar înțelege cu papagalul și cu canarii mei, am renunțat tocmai de asta să cumpăr/adopt una! Văd că le place să își bage capul în plante Editat August 11, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
validae Postat August 11, 2019 Partajează Postat August 11, 2019 Iarba aia cu fire lungi e bună pentru consum, mâţele simt nevoia uneori să mănânce iarbă, dar adevărata ,,iarba mâţelor,, le creează o stare de euforie şi de bine.E valabilă şi pentru tigri sau alte feline.Se poate introduce planta uscată în pernuţe cusute şi pisicile se vor juca cu ele mereu.Iarba mâţei se numeşte la noi şi Cătuşnică, pe numele ei Nepeta Cataria.... Link spre comentariu
Vizitator Postat August 11, 2019 Partajează Postat August 11, 2019 Dacă nu am avut de aface cu pisicile habar aveam, mulțumesc frumos pentru lămuri! Link spre comentariu
doru3160 Postat August 11, 2019 Partajează Postat August 11, 2019 Acum 1 oră, maresaldeflota a spus: pacat că nu s-ar înțelege cu papagalul și cu canarii mei, Ba sa crezi ca se intelege foarte bine, doar ca trebuie sa improspatezi permanent stocul de pasaret. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 11, 2019 Partajează Postat August 11, 2019 (editat) Apropo am mai văzut pisici care se jucau cu papagali dar am văzut și o pacoste de papagal, le agita pe pisici ca pe urmă să le ciupească, parcă era pe Elforum Editat August 11, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate