Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Poze de-ale userilor

Postări Recomandate

Acum 6 ore, sesebe a spus:

Mama ce pofta mi-ai facut...........

Ciresile sau coacazele?

Cirese se gasesc mai tot anul, produs comercial. Coacaze (sunt si din cele negre) doar in sezon, si multi nu stiu ce sunt si ca se mananca. 

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Apropo au acolo vin produs din podgoriile lor, Alb, când am desfăcut sticla a sărit dopu' ca la șampanie, de m-am și speriat, și e chiar foarte bun, mierea se vede ca e miere, acuma nu știu brânza și cașcavalul cum sunt! 

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Foto gasite pe carduri mai vechi ( cropate si marite ) , din perioada cu 4 megapixeli si zoom optic 3X . Nu sunt f . calitative ... , se pot ignora .

Ultimul Antonov al Fortelor Aeriene Romane :

AN-32.PNG

Turkish Stars ... , la ei acasa :

turci-1.png

Baltic Bees , tot acolo :

bb-3.png

IAR - 99 , vopsit aniversar :

IAR-99.png

Editat de gauss
Link spre comentariu
La 30.09.2018 la 8:54, gauss a spus:

Cu voia dumneavoastra , postez o foto a motanului meu ... din pacate nu mai exista , ca toate de pe aceasta lume , omenesti sau mai putin ... timpul are grija de toate .

TITITA.jpg

Știe careva cum se numește planta aceea precum firele de iarbă!? 

Nu aș vrea, totuși, să deschid un topic doar pentru asta, gauss promisese că îmi va spune dar nu s-a ținut de cuvânt, mă rog timp încă este! (mulțumesc)! 

Editat de Vizitator
Vreau și eu una de aia întreb...
Link spre comentariu

Mulțumesc, întrebam pentru că paradoxal și pe mine mă relaxa când mă uitam la ea! Vad ca și pe ghiveci e o pisică :rade:, pacat că nu s-ar înțelege cu papagalul și cu canarii mei, am renunțat tocmai de asta să cumpăr/adopt una! 

Văd că le place să își bage capul în plante :)

iarba-matei3.jpg

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Iarba aia cu fire lungi e bună pentru consum, mâţele simt nevoia uneori să mănânce iarbă, dar adevărata ,,iarba mâţelor,, le creează o stare de euforie şi de bine.E valabilă şi pentru tigri sau alte feline.Se poate introduce planta uscată în pernuţe cusute şi pisicile se vor juca cu ele mereu.Iarba mâţei se numeşte la noi şi Cătuşnică, pe numele ei Nepeta Cataria....

Link spre comentariu

Apropo am mai văzut pisici care se jucau cu papagali dar am văzut și o pacoste de papagal, le agita pe pisici ca pe urmă să le ciupească, parcă era pe Elforum :)

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări