Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Poze de-ale userilor

Postări Recomandate

Multumesc de info . Tot asa ma gandeam si eu ... desi n - am mai fost in zona debarcaderului iahturilor de ceva timp ... cativa ani . Credeam ca intre timp s - a gasit o solutie , intr - un fel sau altul . Oare nu s - o putea face ceva ? ... ca arata cam ca in Beirut . Pacat , Constanta are potential turistic ... afectat nedrept de asemenea ruine . 

Editat de gauss
Link spre comentariu
5 hours ago, George said:

O poza de pe google maps - street view. Rezulta din poza ca si in august 2014 era in aceeasi stare.

dfgdfg.png

2014 ?? Cred ca ruinele alea sunt de 30 ani ! Pe placa apare alta data pentru ca au fost transferate de la un proprietar la altul.

Intr-adevar, in astia 30 ani au evoluat usor usor, dar nimic vizibil.

Dar cand nu se stiu detalii putem sa ne laudam: "uite domn`le ca se construieste continuu, oriunde te uiti - cineva construieste ceva"

Editat de dany_cta
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
La 21.04.2018 la 21:37, Thunderer a spus:

Rashad, pacat si de poza ta. Era interesant sa putem vedea detalii in acea poza. Nu se vad, caci rezolutia e prea mica.

Poate se reposteaza corect.

Ca o rugaminte pt postul acesta: 

Pun eu citeva poze facute in 2011 cu un aparat de amatori dar bunut la vremea lui, destul de depasit acum, Panasonic FZ8.

expunere - 1/6 sec

diafragma - 2.8

iso - 400

flash-on

CgkIurw.jpg

expunere - 1/4 sec

diafragma - 2.8

iso - 400

flash-off

g40rchw.jpg

expunere - 1.3 sec

diafragma - 4

iso - 100

flash-off

OkMbNCe.jpg

Din pacate doar atit putea aparatul....sau operatorul....poze facute din mina fara trepied.

Editat de sesebe
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator

Am văzut o vrabie alba ma rog impanata negru cu aripioare albe asta, din păcate nu am putut sa ii fac poze... Nici nu știam ca exista asa ceva, din câte vad sunt, pe buna dreptate, foarte rare! 

albino sparrow 4.jpg

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări