gauss Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 (editat) Multumesc de info . Tot asa ma gandeam si eu ... desi n - am mai fost in zona debarcaderului iahturilor de ceva timp ... cativa ani . Credeam ca intre timp s - a gasit o solutie , intr - un fel sau altul . Oare nu s - o putea face ceva ? ... ca arata cam ca in Beirut . Pacat , Constanta are potential turistic ... afectat nedrept de asemenea ruine . Editat Februarie 4, 2019 de gauss Link spre comentariu
George Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 O poza de pe google maps - street view. Rezulta din poza ca si in august 2014 era in aceeasi stare. Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 Cred ca se califica pentru serialul Discovery ... " Abandoned engineering " . Link spre comentariu
dany_cta Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 (editat) 5 hours ago, George said: O poza de pe google maps - street view. Rezulta din poza ca si in august 2014 era in aceeasi stare. 2014 ?? Cred ca ruinele alea sunt de 30 ani ! Pe placa apare alta data pentru ca au fost transferate de la un proprietar la altul. Intr-adevar, in astia 30 ani au evoluat usor usor, dar nimic vizibil. Dar cand nu se stiu detalii putem sa ne laudam: "uite domn`le ca se construieste continuu, oriunde te uiti - cineva construieste ceva" Editat Februarie 4, 2019 de dany_cta Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 22, 2019 Partajează Postat Aprilie 22, 2019 Sa readucem topicul la scopul initial, poze de primavara si nu numai. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 22, 2019 Partajează Postat Aprilie 22, 2019 O mierla {fata} Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 22, 2019 Partajează Postat Aprilie 22, 2019 (editat) Si un soim, o fi pui, ca prea e pufos? Inainte sa se aseze pe craca din varful copacului, a dat 2 ture si a tipat in continuu. A fost greu sa nu-l remarc. Editat Aprilie 22, 2019 de Thunderer Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 22, 2019 Partajează Postat Aprilie 22, 2019 Pui, ca e prea mic și apoi fulgii din jurul gatului plus ca e cam prostuț ca toți puii de pasari Uite un adult, e sigur pe el și e mai mare Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 24, 2019 Partajează Postat Aprilie 24, 2019 Da-l în ziar,,, gașca care naște pui vii,, Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 24, 2019 Partajează Postat Aprilie 24, 2019 Gâsca.....vezi de ce e bine să scrii mereu cu diacritice ? În afară de faptul că arată ,,mai natural,,.... Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 24, 2019 Partajează Postat Aprilie 24, 2019 (editat) La 21.04.2018 la 21:37, Thunderer a spus: Rashad, pacat si de poza ta. Era interesant sa putem vedea detalii in acea poza. Nu se vad, caci rezolutia e prea mica. Poate se reposteaza corect. Ca o rugaminte pt postul acesta: Pun eu citeva poze facute in 2011 cu un aparat de amatori dar bunut la vremea lui, destul de depasit acum, Panasonic FZ8. expunere - 1/6 sec diafragma - 2.8 iso - 400 flash-on expunere - 1/4 sec diafragma - 2.8 iso - 400 flash-off expunere - 1.3 sec diafragma - 4 iso - 100 flash-off Din pacate doar atit putea aparatul....sau operatorul....poze facute din mina fara trepied. Editat Aprilie 24, 2019 de sesebe Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 24, 2019 Partajează Postat Aprilie 24, 2019 Sunt de acord cu Romica, uitati de flash cand faceti poze. Expuneti corect si utilizati un stativ daca va tremura mana. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 4, 2019 Partajează Postat Mai 4, 2019 Am văzut o vrabie alba ma rog impanata negru cu aripioare albe asta, din păcate nu am putut sa ii fac poze... Nici nu știam ca exista asa ceva, din câte vad sunt, pe buna dreptate, foarte rare! Link spre comentariu
gauss Postat Mai 4, 2019 Partajează Postat Mai 4, 2019 (editat) Sunt albinoase ... , un soi de mutatie . Cateodata se pot vedea si ciori ... ma rog , stancutze ( versiunea mai mica ) . Editat Mai 4, 2019 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate