cipri_mury Postat August 27, 2018 Partajează Postat August 27, 2018 (editat) Si eu am un unchi care fluiera foarte tare din degete.Cand mai mergeam cu el la cate un meci de fotbal,aveam impresia ca imi sparge timpanul nu gluma. Editat August 27, 2018 de cipri_mury Link spre comentariu
dorian 70 Postat August 27, 2018 Partajează Postat August 27, 2018 Acum 55 minute, gauss a spus: Chiar n - am glumit ... desi pare greu credibil . Ma rog , n - am nici un motiv ... se intampla demult . Probabil că... Vaţii dinspre scenă erau mai puţini atunci nu ca astăzi, chiar la rock, două urechi se ciuleau pe altă direcţie, în afară de scenă, mai ales dacă frecvenţa sunetului era în zona de sensibilitate maximă a urechii, 3kHz, parcă... Dacă mai avea şi plămâni buni şi degete potrivite... Prima discotecă pe care am sonorizat-o cu un amic în căminul cultural de aici, o sală nu mică, dar nici mare, a fost cu modelul de Electromureş, mono, de 15W, naa... erau alte timpuri. Acuma, când m-apucă unele audiţii, mă duc spre 2x100, în cameră de 4x4,5. Link spre comentariu
icar Postat August 28, 2018 Partajează Postat August 28, 2018 Nu era la caterinca, dar m-a uimit ca dupa aproape 20 de ani, se mai gaseste un telefon public atirnat de perete. L-am gasit, duminica, la intrarea in restaurantul de la Bazna. Link spre comentariu
gauss Postat August 28, 2018 Partajează Postat August 28, 2018 (editat) L - au uitat acolo ... Sau e vreun decor , pentru atmosfera " vintage " ! Ati verificat cumva , avea ton? Intreb foarte serios , nu - mi permit glume ... de nici un fel ! Editat August 28, 2018 de gauss Link spre comentariu
doru3160 Postat August 28, 2018 Partajează Postat August 28, 2018 (editat) 20 hours ago, icar said: Oameni buni, stie cineva ce-i chestia asta? Quote ...m-a uimit ca dupa aproape 20 de ani, se mai gaseste un telefon public atirnat de perete De aici nelamurirea cu caterinca.Deci stiai ce e chestia aia, doar nu stiai ce cauta acolo...trebuia sa vezi daca are ton Editat August 28, 2018 de doru3160 Link spre comentariu
icar Postat August 28, 2018 Partajează Postat August 28, 2018 Exact, Doru! Gaus, exact la asta m-am uita si eu prima data, daca are ton! Din pacate nu avea ton, iar afisajul era stins. Mi-ar fi placut sa aud acel ton, vi-l mai amintiti??? Link spre comentariu
hpavictor Postat August 28, 2018 Autor Partajează Postat August 28, 2018 440 Hz , sinusoidal ... Link spre comentariu
gauss Postat August 28, 2018 Partajează Postat August 28, 2018 (editat) Da ... de multe ori suna ocupat cand ridicai microreceptorul , trebuia sa apesi " furca " de mai multe ori , pana venea tonul ( nu pestele cu acest nume ... ) . Cateodata ... se auzea slab , indepartat , cu fosnete si pocnituri , ba chiar cate o voce impersonala care rostea " Alo ? ... " si tot felul de pocnete de relee ( urmate de variatii de volum si tonalitate ) , cine stie ce cuplau ... Editat August 28, 2018 de gauss Link spre comentariu
hpavictor Postat August 28, 2018 Autor Partajează Postat August 28, 2018 Bine ca nu se auzea " comunicati pentru ... " urmat de un indicativ fonic sau numeric ... Link spre comentariu
gauss Postat August 28, 2018 Partajează Postat August 28, 2018 (editat) 33 minutes ago, Victor said: Bine ca nu se auzea " comunicati pentru ... " urmat de un indicativ fonic sau numeric ... Aia mai noi in " misie " mai rosteau si " terminat " , ... ma rog , functie de " parohie " ... dupa care luau pozitia de drepti ! ... in special " pionii " ... Editat August 28, 2018 de gauss Link spre comentariu
hpavictor Postat August 28, 2018 Autor Partajează Postat August 28, 2018 Pai da , "coletele "nu puteau misca fara permisiune , iar sa raspunda la telefon , nici atat . Dar faza cu pozitia de "drepti " am remarcat-o si eu la "unii " mai saraci cu duhul , inclusiv zgomotul calcaielor lipite cu mare viteza ... Link spre comentariu
vali82ct Postat August 29, 2018 Partajează Postat August 29, 2018 Alooo, garaaa? Link spre comentariu
gauss Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 Nu " Alo ? ... " , ci " Ali ? ... " ! Link spre comentariu
Untold Postat August 31, 2018 Partajează Postat August 31, 2018 Un clean si un scobar. Am prins si o stiuca de 10 cm dar am pupat-o si-am aruncat-o-n balta, zicandu-i sa se-ntoarca cand se face de 50 cm... Link spre comentariu
Postări Recomandate