Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Poze de-ale userilor

Postări Recomandate

Acum 55 minute, gauss a spus:

Chiar n - am glumit ... desi pare greu credibil . Ma rog , n - am  nici un motiv ... se intampla demult .

Probabil că...

Vaţii dinspre scenă erau mai puţini atunci nu ca astăzi, chiar la rock, două urechi se ciuleau pe altă direcţie, în afară de scenă,

mai ales dacă frecvenţa sunetului era în zona de sensibilitate maximă a urechii, 3kHz, parcă...

Dacă mai avea şi plămâni buni şi degete potrivite...

Prima discotecă pe care am sonorizat-o cu un amic în căminul cultural de aici, o sală nu mică, dar nici mare,

a fost cu modelul de Electromureş, mono, de 15W, naa... erau alte timpuri.

Acuma, când m-apucă unele audiţii, mă duc spre 2x100, în cameră de 4x4,5.

Link spre comentariu
20 hours ago, icar said:

Oameni buni, stie cineva ce-i chestia asta?

...m-a uimit ca dupa aproape 20 de ani, se mai gaseste un telefon public atirnat de perete

De aici nelamurirea cu caterinca.Deci stiai ce e chestia aia, doar nu stiai ce cauta acolo...trebuia sa vezi daca are ton :rade:

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Da ... de multe ori suna ocupat cand ridicai microreceptorul , trebuia sa apesi " furca " de mai multe ori , pana venea tonul ( nu pestele cu acest nume ... ) . Cateodata ... se auzea slab , indepartat , cu fosnete si pocnituri , ba chiar cate o voce impersonala care rostea " Alo ? ... "  si tot felul de pocnete de relee ( urmate de variatii de volum si tonalitate ) , cine stie ce cuplau ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
33 minutes ago, Victor said:

Bine ca nu se auzea " comunicati pentru ... " urmat de un indicativ fonic sau numeric :) ...

Aia mai noi in " misie " mai rosteau si " terminat " , ... ma rog , functie de " parohie " ... dupa care luau pozitia de drepti ! ... in special " pionii " ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări