Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Poze de-ale userilor

Postări Recomandate

In Ploiesti , au fost cam ultimele modele de telefoane " publice " , inclusiv in cabinele stradale instalate de obicei prin statiile de transport in comun , dar si pe pereti  ... prin ganguri sau adapostiri , prin holuri de magazine sau institutii ... unde nu era zidarie deasupra  , se punea un soi de copertina din masa plastica . Acum au disparut ... n - am mai vazut de mult ... peste 10 ani . Cartelele au fost la un moment dat obiecte colectionabile , aveau tot felul de continut vizual , unele erau reclame .

Editat de gauss
Link spre comentariu

A fost ultima zvacnire in materie de telefoane publice.Prin 98...99 au inceput sa intre timid pe piata operatorii de telefonie mobila.Poate si mai devreme, nu stiu exact.Stiu doar ca in acea perioada mi-am cumparat primul sagem barcuta cu  cartela conex go.

PS- cartela este si acum in retea, desi m-au contactat de cateva ori sa vin sa mi-o schimbe.

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Bun telefon ... a avut sotia , era destul de micutz , cu ciotul acela de antena , mai subtire in zona tastaturii ... in perioada respectiva inca mai erau ( de noi ) diferite " caramizi " ...

P.S. - pentru dl . Doru

Editat de gauss
Link spre comentariu

Destul si 2 ani ... azi e deja prea mult . De regula , la mine in familie se cam schimbau mai repede telefoanele . Ma rog , nimic legat de snobism , sau de vreo aroganta ... pur si simplu , le dadeam pe la rude , pe la servici , cunoscuti etc . Eu am avut telefoane mai ciudate ... de genul Ericsson 310 " rechin " , ma rog , din motive de servici . Sincer , nu mi s - a stricat niciodata un telefon , cat l - am avut in posesie ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
Acum 7 minute, doru3160 a spus:

am cumparat un 3310 si ala da, adevarat telefon.:rade:

Adevarat! Si eu am avut modelul respectiv.Bateria il tinea mai mult de o saptamana daca nu foloseam jocurile de pe el.Cateodata cand ii scoteam capacul, era plin de praf la interior dar asta nu-i impiedica functionarea deloc.Nu mai zic ca l-am scapat si pe ciment de cateva ori dar mereu a rezistat cu brio.

Link spre comentariu
Acum 3 ore, icar a spus:

Oameni buni, stie cineva ce-i chestia asta?

20180826_083926e.jpg

Cand eram mic descoperiseram ca daca fluierai tare in ele, sunai si fara cartela. Mai descoperiseram ca 951-politie, 961-salvare, 981-pompieri, 931-informatii, erau tot gratis... nu aveam discernamant atunci, nu faceam eu de-astea dar mergeam in gasca cate 20 si al mai mare avea si tupeu si noi radeam ca ai mici, sa zic asa. Ne distrau lucrurile astea.

Link spre comentariu
Acum 32 minute, Fan Elforum a spus:

Cand eram mic descoperiseram ca daca fluierai tare in ele, sunai si fara cartela.

:rade:

Asta-i bună de tot... daţi naibii românaşii ăştia ai noştri...

Era mai mult de o mie de herţi sau mai puţin? Ori fluierat să fie...

Link spre comentariu

Trebuia sa fie tare. Eu nu puteam fluiera. Reuseau numai aia care fluierau folosind 2 degete. Eu fluieram doar fara degete si era mai incet la mine.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Apropo de fluierat ( tare ) pe degete ... Am avut in tinerete un bun prieten ( am pierdut legatura , nu mai stiu nimic de el dinainte de '89 ... ) care fluiera incredibil de tare in modul de care este vorba ... aproape ca surzeai ( temporar ) daca te aflai pe langa el . Vorbesc ca om care am fost pe aerodrom , la pista langa avioane reactive . La un concert Progresiv TM a fluierat atat de tare , ca s - a oprit formatia pe scena . la jumatatea piesei ... nedumeriti de zgomot . Si numai liniste nu era in sala ( Sala Sporturilor Ploiesti ) , concert rock ...

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări