Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Poze de-ale userilor

hpavictor

Postări Recomandate

Da, clean. Ieri am mai prins 3 bucati, cam 450 gr toti 3. Si i-am prins la lingurita (vobler). Nu stiam ca e asa de rapitor cleanul. In paraul din Bicaz unde i-am prins, e si stiuca mare, la 300-500 gr, dar si clean foarte mare...am auzit c-a prins un nene un clean de aproape 1 kg...o fi poveste pescareasca, n-o fi....voi vedea. Stiuca mare este insa sigur, sub ochii mei a scos un nene (tot la vobler) o situculita grasa de vreo 300 gr....mai insist, poate vine si la mine o stiuca...:57

Link spre comentariu
Acum 23 ore, Thunderer a spus:

Plimbandu-ma pe malul apei:

GALafP2.jpg
u1BkcVk.jpg
rcT6TFe.jpg
fMhVau3.jpg

Si o sobolanca:

UdYALrR.jpg

m8DUiDG.jpg

ExiZHT7.jpg

E  veverita,nu șobolancă.

1 oră în urmă, Untold a spus:

DSC00016.jpg

DSC00018.jpg

Ariciu' pogoniciu' si musuroiu' de furnici!

Link spre comentariu

Citesc si ma intreb daca e la caterinca sau chiar s-a pierdut deja informatia...prin  anii 90 inca mai functionau cu cartela asemenea telefoane, deci nu sunt chiar asa vechi.

Link spre comentariu

La inceput de ani 2000, Intrarom inca fabrica si chiar instala pentru RomTelecom acele telefoane. Eu am lucrat la Intrarom, informatie verificata, nu auzita.

Editat de Thunderer
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări