maryuss2011 Postat Noiembrie 3, 2016 Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 http://s1093.photobucket.com/user/hpavictor/story Nu e bun nici photobucket ... google drive? Link spre comentariu
Testikov Postat Noiembrie 3, 2016 Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 Ma miram eu de ce nu se mai posteaza la Amplificatoare... V-ati mutat toti la Bodega. Bonus: Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 O salamandra : image sharing Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 Am intentionat sa deschid un topic in care doritorii sa ne impartaseasca din amintirile lor , un fel de album foto , cu imagini spectaculoase din natura , sport sau orice alta pasiune . Singura restrictie era sa fie imagini realizate personal de useri , nu preluate de pe net . Link spre comentariu
Elef Postat Noiembrie 3, 2016 Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 Daca ultima remarca e pt mine atunci nu ai nimerit-o . Poza e facuta de mine in 2013 la Kecskemet . Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 3, 2016 Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 (editat) Daca tot e deschis topicul asta, pun si eu cateva poze facute de mine cu un aparat Olimpus la niste flori din curtea mea. Mentionez ca eu sunt habarnist la facut poze. Aparatul e dat pe macro la pozele astea. Alte setari nu i-am facut ca nu le am deloc cu pozatul Si niste poze cu cateaua mea zapacita de cap ;))))) Dupa parerea mea postimage este cel mai bun site de poze. Ce am pus eu mai sus sunt nealterate, sunt exact asa cum le-a facut aparatul foto Editat Noiembrie 3, 2016 de maxente Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 Nu , mă gândeam că este un fel de miniregulament și ar trebui cunoscut de toți userii .Indiferent că aveți poze cu diverse feluri mâncare apetisantă , natură , fenomene meteo , arhitectură , la pescuit sau cu animalul Dvoastra de companie , o capră neagra și un cocos de munte în natură , astronomie , vapoare sau medalii din muzee , au o valoare deosebită doar dacă sunt imagini captate de Dvoastră .Evident , este de preferat să fie cât mai bine realizate ( din punct de vedere al compoziției ) , cu aparate foto performante ( rezoluție peste 2 Megapixeli ) .Mulțumesc ! Link spre comentariu
Elef Postat Noiembrie 3, 2016 Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 BIAS 2015: Si spotting de ruta 1 Link spre comentariu
Testikov Postat Noiembrie 3, 2016 Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 Daca ultima remarca e pt mine atunci nu ai nimerit-o . Poza e facuta de mine in 2013 la Kecskemet . Poate ne povesteti un pic si cum ai reusit sa fotografiezi un avion in zbor atat de clar... Link spre comentariu
Elef Postat Noiembrie 3, 2016 Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 Nikon D90 + Sigma 150-500 - nu-s cele mai puternice chestii da's decente. Link spre comentariu
allexx1968 Postat Noiembrie 3, 2016 Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 (editat) Buna Poza realizata personal,la mine in curte . Vorba sotiei: "Da-mi nuca inapoi". Spor tuturor. Alex L.E.Redimensionarea pierde intradevar din calitate. Editat Noiembrie 3, 2016 de allexx1968 Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 3, 2016 Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 Si niste poze cu cateaua mea O scumpica! Pariez ca este genul de catelusa care face tumbe si se bucura la orice atentie ii dai! Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 3, 2016 Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 Nu e! E zapacita rau de cap si e cam speriata de bombe, asa a fost de mica Acolo in poze era mai sfioasa, d-aia statea asa cuminte. Nu stia ce fac eu cu aparatu Link spre comentariu
Postări Recomandate