Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Poze de-ale userilor

hpavictor

Postări Recomandate

Rashad, pacat si de poza ta. Era interesant sa putem vedea detalii in acea poza. Nu se vad, caci rezolutia e prea mica.

Poate se reposteaza corect.

Link spre comentariu

Poza ta arata ca fiind trimisa pe email/sms de Iphone, caci Iphone poate mai bine. Daca nu faci setarile, iti face poza praf. Era ceva interesant, caci toti putem poza flori sau cladiri, mai rar pesteri...

Poze de primavara (prima facuta acum o ora in spatele casei):

NKafvbd.jpg

JdSZYv7.jpg

KvRAD53.jpg

TeTCjMw.jpg

nRJXNLA.jpg

QhBLxsG.jpg

Qob1lVQ.jpg

Toate cu batranul S4... nu-l mai tine bateria si face doar poze si raspunde pe Elforum.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Noii mei vecini. El, ala rosu, ea, aia mai mult gri. Se numesc cardinali, sunt pasari cantatoare. Sa fie bineveniti!
MLDdXLO.jpg
cla6Ga9.jpg
ZRO3ums.jpg
zKlHDEo.jpg
2fcp9iT.jpg
lFftfZo.jpg
Cr9k4qs.jpg

Link spre comentariu
On 5/17/2018 at 11:46 PM, orgasmo said:

346usds.jpg

Daca nu ma insel eu acela este o unitate de preparare amestec pentru umezire la masinile de tipar offset. 

Apa + Alcool Izopropilic + Concentrat de stabilizare Ph. Tine zeama la o temperatura constanta si o pompeaza prin instalatie. Ar mai trebui sa aiba si un filtru pe retur. 

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări