Untold Postat Aprilie 7, 2018 Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Poza este facuta de mine cu un Sony DSC S80. Mai am o groaza de poze, dar depasesc limita de incarcare pe Elf. O sa le pun pe rand.... Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 7, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2018 La 06.04.2018 la 6:08, thunderer a spus: Un pic de istorie: Am o intreaga colectie de imagini cu " Lupa Capitolina " dar si cu refacerea coloanei lui Traian , unele extrem de rare . Doar pentru colectia privata a mea . Textul de pe baza columnei este urmatorul : " Senatus Populus Que Romanus imp. Caesari divi Nervae f. Nervae Traiano Aug. Germ. Dacico pontif. Maximo trib. pot. XVII imp. VI p.p. ad declarandum quantae altitudinis mons et locus tant ibus sit egestus " Din respect fata de istoria strabunilor mei , am citat imaginile anterioare pentru cei ce viziteaza Forul Roman si au inteles , inteleg sau au sansa sa inteleaga candva adevarul istoric . Link spre comentariu
Untold Postat Aprilie 9, 2018 Partajează Postat Aprilie 9, 2018 (editat) Plaja lipoveneasca Dunare, intre Galati si Braila si flori de pe Valea Tarcaului, Sony DSC S80: Editat Aprilie 9, 2018 de Untold Completare Link spre comentariu
cipri_mury Postat Aprilie 9, 2018 Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Canon SX500 IS Link spre comentariu
dorian 70 Postat Aprilie 9, 2018 Partajează Postat Aprilie 9, 2018 ca tot nu am habar... pasarea din prima poza ce-i ? presupun ca-i una migratoare, ca au venit prea devreme, pe cand aici era inca zapada, iar la mine am gasit doua moarte... ( aia cu ciocul portocaliu si neagra... ) Link spre comentariu
George Postat Aprilie 9, 2018 Partajează Postat Aprilie 9, 2018 E mierla. Canta foarte frumos......parerea mea. Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 9, 2018 Partajează Postat Aprilie 9, 2018 (editat) On 4/7/2018 at 7:55 AM, Victor said: Am o intreaga colectie de imagini cu " Lupa Capitolina " dar si cu refacerea coloanei lui Traian , unele extrem de rare . Doar pentru colectia privata a mea . Textul de pe baza columnei este urmatorul : " Senatus Populus Que Romanus imp. Caesari divi Nervae f. Nervae Traiano Aug. Germ. Dacico pontif. Maximo trib. pot. XVII imp. VI p.p. ad declarandum quantae altitudinis mons et locus tant ibus sit egestus " Din respect fata de istoria strabunilor mei , am citat imaginile anterioare pentru cei ce viziteaza Forul Roman si au inteles , inteleg sau au sansa sa inteleaga candva adevarul istoric . Lupoaica la Bucuresti... fara cuvinte. Cateva din pozele facute lui David: Editat Aprilie 10, 2018 de thunderer Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 10, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2018 Am văzut o replică a statuiei " Lupa Capitolina " și în Brașov , în afară de cele din București . E posibil să mai existe alte replici și în alte orașe ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 10, 2018 Partajează Postat Aprilie 10, 2018 Statuia lui Traian basescu cu lupoaica in brate mai e ? Nu am apucat sa o vad in realitate. Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 10, 2018 Partajează Postat Aprilie 10, 2018 Unde era? Sau e o gluma? Poza cu lupoaica in Bucuresti am facut-o in 2011. Am vrut sa arat unde a ajuns: intr-o atmosfera de ghetou industrial. S-a terminat renovarea magazinului Bucuresti? Ar trebui sa dau o raita pe Google maps. Nu-i statea ei bine in Dorobanti? Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 10, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2018 Nu , îi stătea mai bine in Piața Romană , că e cadoul din partea locuitorilor din Roma ... Statuia stilizata a împăratului Traian cu o lătrătoare în brațe , pe treptele Muzeului Național de Istorie era un gunoi . Bine că au aruncat-o . Lupa Capitolina este absolut OK in comparație cu gunoiul ăla de parodie . Bănuiesc că a fost un contract greu , pe bani publici cu paraîndărăt , oferit cu dărnicie unui hartist plastic fără simtul frumosului . Link spre comentariu
cipri_mury Postat Aprilie 10, 2018 Partajează Postat Aprilie 10, 2018 Acum 7 ore, Victor a spus: Am văzut o replică a statuiei " Lupa Capitolina " și în Brașov , în afară de cele din București . E posibil să mai existe alte replici și în alte orașe ... https://ro.wikipedia.org/wiki/Lupa_Capitolina Link spre comentariu
Untold Postat Aprilie 10, 2018 Partajează Postat Aprilie 10, 2018 Alte poze din Karlsfeld si Munchen, Sony DSC S80. O sa pun si de la lagarul de exterminare de la Dachau. Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 11, 2018 Partajează Postat Aprilie 11, 2018 A doua si a treia poza, din topicul de mai sus: nota 10! Link spre comentariu
eugenbt Postat Aprilie 11, 2018 Partajează Postat Aprilie 11, 2018 Paris, Montmartre, biserica Sacre-Coeur. Link spre comentariu
Postări Recomandate