Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Poze de-ale userilor

Postări Recomandate

La 06.04.2018 la 6:08, thunderer a spus:

Un pic de istorie:

3aEl4qs.jpg

iZK240p.jpg

Am o intreaga colectie de imagini  cu " Lupa Capitolina " dar si cu refacerea coloanei lui Traian , unele extrem de rare .

Doar pentru colectia privata a mea :92 .

Textul de pe baza columnei este urmatorul :

" Senatus Populus Que Romanus

imp. Caesari divi Nervae f. Nervae Traiano Aug. Germ. Dacico pontif. Maximo trib. pot. XVII imp. VI p.p. ad declarandum quantae altitudinis mons et locus tant  ibus sit egestus " 

Din respect fata de istoria strabunilor mei  , am citat  imaginile anterioare pentru cei ce viziteaza Forul Roman si  au inteles , inteleg sau au sansa sa inteleaga candva adevarul istoric .

Link spre comentariu
On 4/7/2018 at 7:55 AM, Victor said:

Am o intreaga colectie de imagini  cu " Lupa Capitolina " dar si cu refacerea coloanei lui Traian , unele extrem de rare .

Doar pentru colectia privata a mea :92 .

Textul de pe baza columnei este urmatorul :

" Senatus Populus Que Romanus

imp. Caesari divi Nervae f. Nervae Traiano Aug. Germ. Dacico pontif. Maximo trib. pot. XVII imp. VI p.p. ad declarandum quantae altitudinis mons et locus tant  ibus sit egestus " 

Din respect fata de istoria strabunilor mei  , am citat  imaginile anterioare pentru cei ce viziteaza Forul Roman si  au inteles , inteleg sau au sansa sa inteleaga candva adevarul istoric .

Lupoaica la Bucuresti... fara cuvinte.

kk11XJR.jpg

Cateva din pozele facute lui David:

5i9sr7M.jpg

PvoLsQY.jpg

ZVCQdc8.jpg

x0mOvdI.jpg

Editat de thunderer
Link spre comentariu

Unde era? Sau e o gluma?

Poza cu lupoaica in Bucuresti am facut-o in 2011. Am vrut sa arat unde a ajuns: intr-o atmosfera de ghetou industrial. S-a terminat renovarea magazinului Bucuresti? Ar trebui sa dau o raita pe Google maps.

Nu-i statea ei bine in Dorobanti?

Link spre comentariu

Nu , îi stătea mai bine in Piața Romană , că e cadoul din partea locuitorilor din Roma ...

Statuia stilizata a împăratului Traian cu o lătrătoare  în brațe , pe treptele Muzeului Național de Istorie era un gunoi .

Bine că au aruncat-o .

Lupa Capitolina este absolut OK in comparație cu gunoiul ăla de parodie .

Bănuiesc că a fost un contract greu , pe bani publici cu paraîndărăt , oferit cu dărnicie unui hartist plastic fără simtul frumosului  .

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări