Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Poze de-ale userilor

Postări Recomandate

Poze cu fese sunt cam periculoase prin tarile cu apa mai calda la robinet...

Am glumit,e plin netul,deci chiar nu merita sa pierzi timpul cu asa ceva.Poate doar daca ti se baga ostentativ in cadru.Daca spui ca tu ai folosit acumulatori de 2400mAh si storceai 200 cadre,inseamna ca eu cu 100...120 cadre eram bine,doar ca mi s-a parut putin.Probabil nici ai mei acumulatori nu erau in forma cea mai buna,insa la camera la care ii foloseam eu atunci se comportau decent.Ei spun cu totul altceva despre durata de viata a bateriilor

''Approx. 140 shots (with supplied batteries)�

Approx. 400 shots (with optional Canon NB4-300 batteries)�''

NB4-300 sunt acumulatori ni-mh de 2500mAh,deci comparabil cu ce aveai tu.Eu cu ai mei de 2000 eram undeva sub nivelul de 140 cadre,si de asta am ramas cu impresia ca este o camera cam gurmanda.

Link spre comentariu

@ morarul, daca stai despuiat in casa, asta e treaba ta. Daca cineva iti baga zoom-ul in fese, este ca si cum intra in casa dumitale. E o paralela cu plaja, dar sigur intelegeti dvs.

Alte poze de la ocean si nu numai:

Cu S4

hjhh4Q4.jpg

ANFfj6x.jpg

Cum se vede fundul oceanului dupa maree:

Cu SX100

RvChZ6U.jpg

OO0ST0F.jpg

Motivul adevarat al scufundarii Titanicului, in sfarsit dezvaluire exceptionala: un parc din Halifax afiseaza public.

ukG4SH2.jpg

W5aJjVj.jpg

Alte macro:

Cu SX100

PH6kAIj.jpg

7TzFrUo.jpg

Pentru Liviu.

Ultimele poze facute inaintea eliberarii in natura. Am crescut-o de la 1cm la 7cm in nici 6 luni.

Cu S4

JWT6yAl.jpg

DfsvxVS.jpg

Alte poze:

Cu S4

Zmeura alba.

TY9kP9c.jpg

BV2OZ8t.jpg

n5V1HZ2.jpg

iJKjGT5.jpg

Alte poze din curte:

Cu S4

i9M2EcQ.jpg

ZTg4LUp.jpg

zCogj0z.jpg

@Doru, ultima escapada (o singura poza facuta cu blitz - foarte important), cu acumulatori LADDA 2000mAh (recunoasteti IKEA?) noi, mod economic: ecranul se stinge la 10 sec, camera se inchide la 1 minut - facut 435 poze in 10 zile.

Daca bag si cu blitz (cam 10-15% din poze), din ce-mi aduc aminte pe precedentii Duracell 2450mAh (d-astia am folosit ani de zile) - faceam cele 200 de poze. Am trecut la IKEA cand am descoperit ca nu-mi mai trebuie camera, caci telefonul era suficient.

Editat de thunderer
Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări