Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Poze de-ale userilor

hpavictor

Postări Recomandate

Link-ul postat de mine este pe flickr , dar se deschide cu imgur ... ceva nu e în regulă .Rezoluția și dimensiunea nu sunt cele originale , a dispărut Exif-ul ... imaginea originală are 12,5 Mb .Aveți o recomandare de un site de host pentru imagini care să nu le redimensionare ?

Link spre comentariu

As vrea sa stiu ce se poate posta in topicul acesta .Daca e despre pozele facute de useri, atunci ,dupa cum am fost obisnuiti ,in afara de primul post toate sunt pe langa.Daca e vorba de altceva atunci rog un moderator sa schimbe titlul.Multumesc.

Editat de loleksibolek
Link spre comentariu

Am intentionat sa deschid un topic in care doritorii sa ne impartaseasca din amintirile lor , un fel de album foto , cu imagini spectaculoase din natura , sport sau orice alta pasiune .

Singura restrictie era sa fie imagini realizate personal de useri , nu preluate de pe net .

Link spre comentariu

Foarte buna ideea,acum ca s-au facut precizari. Ar trebui stabilit si un site de hosting, acelasi pentru toti si/sau cineva sa se ocupe sa redimensioneze pozele sa fie la acceasi dimensiune

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări