Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Materiale atelier serioase

GOOD-Q

Postări Recomandate

Un om de nota 10+,  cumparati cu incredere de la acest om.
Am facut o comanda si am primit 2 pachete in acelasi timp. 
Deoarece  in ziua respectiva a avut mai multe pachete de trimis din greseala a uitat sa imi puna in  pachet mai multe componente. 
Cand si-a dat seama  ce a facut si-a cerut scuze si m-a instiintat ca o sa primesc 2 pachete.
In pachetul al 2 erau toate componentele care le-am comandat plus un bonus foarte consistent.
In primul pachet am gasit o  seringa cu adeziv termic HERNON, daca aveti pe cineva care a comandat si va pus banii in cont o pot trimite la aceea locatie sau sa-mi trimiteti adresa pe mail sa fac retur.

Multumesc!

Link spre comentariu
3 hours ago, nelu100 said:

Un om de nota 10+,  cumparati cu incredere de la acest om.
Am facut o comanda si am primit 2 pachete in acelasi timp. 
Deoarece  in ziua respectiva a avut mai multe pachete de trimis din greseala a uitat sa imi puna in  pachet mai multe componente. 
Cand si-a dat seama  ce a facut si-a cerut scuze si m-a instiintat ca o sa primesc 2 pachete.
In pachetul al 2 erau toate componentele care le-am comandat plus un bonus foarte consistent.
In primul pachet am gasit o  seringa cu adeziv termic HERNON, daca aveti pe cineva care a comandat si va pus banii in cont o pot trimite la aceea locatie sau sa-mi trimiteti adresa pe mail sa fac retur.

Multumesc!

considerati bonus tot ce e in plus.Sa va ajute in activitatea d-voastra !

Link spre comentariu

UP cu ce vedeti in poze,intrebari pe privat,preturi in postarile precedente . Mai luni dimi pot expedia ,plec in concediu pina in 20 aug .101_4077.jpg101_4078.jpg

Editat de GOOD-Q
Link spre comentariu
On 8/4/2018 at 9:16 AM, GOOD-Q said:

UP cu ce vedeti in poze,intrebari pe privat,preturi in postarile precedente . Mai luni dimi pot expedia ,plec in concediu pina in 20 aug .101_4077.jpg101_4078.jpg

UP 

Link spre comentariu

Buna ziua,

De citeva zile incerc sa iau legatura cu GOOD-Q si primesc mereu acelas mesaj "You are only allowed to send 0 messages per day. Please try again later."

Am rugamintea ca un membru Elforum staff, care are putin timp liber, sa incerce sa rezolve inconvenienta.

Multumesc.

Link spre comentariu

Fiind nou pe forum, nu aveți permisiunea de a trimite mesaje, dar puteți să-i lăsați colegului un mesaj pe adresa de mail pe care o are afișată la semnătură....sau lăsați-i o adresă sau număr de contact.

Editat de validae
Link spre comentariu

Am primit si acesta comanda in mod ireprosabil.

Multumesc pentru bonusurile mult prea generoase, mai rar astfel de oameni!

Concediu placut in continuare.

Link spre comentariu
14 hours ago, Stefan. said:

Am primit si acesta comanda in mod ireprosabil.

Multumesc pentru bonusurile mult prea generoase, mai rar astfel de oameni!

Concediu placut in continuare.

va multumesc

Link spre comentariu

Încă de ieri am ridicat coletul de la poștă, dar fiind foarte ocupat, abia în seara asta mi-am făcut timp. Vreau să va spun că ajuns cu bine și am fost plăcut impresionat de marfa de calitate și nu mai spun de super bonus-ul consistent pe care mi l-ați trimis.

Va mulțumesc din suflet și va recomand și celorlalți de pe forum, sa cumpere de la dvs. aveți marfă de calitate și sunteți un om deosebit, rar așa oameni, iar pe viitor sper să mai colaborăm.

Va urez sa aveți un concediu cât mai plăcut.

Link spre comentariu
11 hours ago, woodyteo said:

Încă de ieri am ridicat coletul de la poștă, dar fiind foarte ocupat, abia în seara asta mi-am făcut timp. Vreau să va spun că ajuns cu bine și am fost plăcut impresionat de marfa de calitate și nu mai spun de super bonus-ul consistent pe care mi l-ați trimis.

Va mulțumesc din suflet și va recomand și celorlalți de pe forum, sa cumpere de la dvs. aveți marfă de calitate și sunteți un om deosebit, rar așa oameni, iar pe viitor sper să mai colaborăm.

Va urez sa aveți un concediu cât mai plăcut.

Va multumesc ,ma bucur ca va sint de folos . 

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Azi la jumate de pret :

Toate virfurile JBC care in mod curent costa 50 lei , pt toata cantitatea [aprox 20 de buc] jumate de pret 

Toti clestii sfic Lindstrom , Piergiacomi cu preturi intre 50 si 100 lei [sau peste 300 la Farnell/bucata ! ] la jumate de pret pt aprox 15 buc 

Perii,pensule ESD SAFE ,made in USA care in mod curent costa 10 lei - la jumate de pret peste 10 bucati 

Bonusuri consistente la fiecare colet 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări