gusti_73 Postat Iulie 30, 2018 Partajează Postat Iulie 30, 2018 Buna ziua, Va rog rezervati pentru mine rola cu PB pentru cateva ore..... Link spre comentariu
gusti_73 Postat Iulie 30, 2018 Partajează Postat Iulie 30, 2018 Il cumpar ....aveti MP. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Iulie 30, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2018 10 minutes ago, gusti_73 said: Il cumpar ....aveti MP. s-a dat cea cu plumb imediat ce am postat in jud Sibiu ,mai e cea fara plumb Link spre comentariu
woodyteo Postat Iulie 30, 2018 Partajează Postat Iulie 30, 2018 Acum 4 ore, GOOD-Q a spus: le pun deoparte ,insa nu pot decit pina vineri ,plec in concediu si revin prin 19-20 august Va rog sa le retineti pana in ziua in care puteti onora ultima comanda inainte de a pleca in concediu, timp in care ma voi decide ce sa mai cumpar și va voi da datele de contact. Va multumesc. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Iulie 30, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2018 2 minutes ago, woodyteo said: Va rog sa le retineti pana in ziua in care puteti onora ultima comanda inainte de a pleca in concediu, timp in care ma voi decide ce sa mai cumpar și va voi da datele de contact. Va multumesc. ok Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Iulie 31, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2018 chei fixe vrac de ff buna calitate [TANKO-OSAKA JAPAN ,PROLINE ,etc] de 20-22, 24-27, 30 ,22-24 ,toate 8 buc la 40 lei foarfeci profesionale noi ,otel special .calitate- 30 lei bucata sau 140 lei toate 4 din postarea de ieri fludorul si mastile 3M s-au dat , HERNON DISIPATOR USA[adeziv termic pt radiatoare pe diverse cipuri,etc] mai e o bucata ,Flux Interflux IF 930 mai sint 4 buc ,Loctite 401 si 454[gel] mai o singura bucata de fiecare Restul [tresa ,virfuri JBC ,diverse conduri,pensete,bisturie X-ACTO USA,trusa inbus WIHA,pantofi ESD SAFE GERMANY ,etc] UP Link spre comentariu
carageae Postat Iulie 31, 2018 Partajează Postat Iulie 31, 2018 Daca mai sunt adezivii Loctite, ii vreau eu... Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Iulie 31, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2018 4 minutes ago, carageae said: Daca mai sunt adezivii Loctite, ii vreau eu... le-am pus deoparte -apropo pt colegi ce folosesc -pt a nu se solidifica incet -se pastreaza in frigider ! Asta in cazul in care stiti ca se sterge intotdeauna virful de aplicare inainte de punere capac daca vreti sa-l mai puteti desface ... Link spre comentariu
imreberes Postat Iulie 31, 2018 Partajează Postat Iulie 31, 2018 Cheile fixe si o foarfeca as dori eu! Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Iulie 31, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2018 7 minutes ago, imreberes said: Cheile fixe si o foarfeca as dori eu! le pun deoparte ,cum doriti expeditia ? Link spre comentariu
carageae Postat Iulie 31, 2018 Partajează Postat Iulie 31, 2018 Le iau eu si le trimit colegului imre.beres, mai am sa-i expediez si eu ceva, sa iti faca doar plata in cont ca sa nu ne incurcam cu banii. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat August 1, 2018 Autor Partajează Postat August 1, 2018 6 hours ago, carageae said: Le iau eu si le trimit colegului imre.beres, mai am sa-i expediez si eu ceva, sa iti faca doar plata in cont ca sa nu ne incurcam cu banii. bine ,cutia e pregatita Link spre comentariu
GOOD-Q Postat August 1, 2018 Autor Partajează Postat August 1, 2018 (editat) Sursa industriala noua 220v-24 si 12 v , nu cunosc curenti[pare destul de serioasa dupa marime si greutate] ,nu am gasit pe goagal nimic . Din ce stiu este sursa de alimentare iluminat cluburi -lasere,leduri etc .Dimensiuni 20x17x6 cm 200 lei .Am desfacut-o sa fac poze la interior . Editat August 1, 2018 de GOOD-Q Link spre comentariu
GOOD-Q Postat August 1, 2018 Autor Partajează Postat August 1, 2018 2 hours ago, GOOD-Q said: Sursa industriala noua 220v-24 si 12 v , nu cunosc curenti[pare destul de serioasa dupa marime si greutate] ,nu am gasit pe goagal nimic . Din ce stiu este sursa de alimentare iluminat cluburi -lasere,leduri etc .Dimensiuni 20x17x6 cm 200 lei .Am desfacut-o sa fac poze la interior . Vinduta Link spre comentariu
bmsorin Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 A sosit coletul. Ce pot sa zic, decat marfa de calitate, si bonus pe masura ! Va multumesc, numai bine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum