Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Materiale atelier serioase

GOOD-Q

Postări Recomandate

Acum 4 ore, GOOD-Q a spus:

le pun deoparte ,insa nu pot decit pina vineri ,plec in concediu si revin prin 19-20 august 

Va rog sa le retineti pana in ziua in care  puteti  onora ultima comanda inainte de a pleca in concediu, timp in care ma voi decide ce sa mai cumpar și va voi da datele de contact.

Va multumesc.

Link spre comentariu
2 minutes ago, woodyteo said:

Va rog sa le retineti pana in ziua in care  puteti  onora ultima comanda inainte de a pleca in concediu, timp in care ma voi decide ce sa mai cumpar și va voi da datele de contact.

Va multumesc.

ok

Link spre comentariu

chei fixe vrac de ff buna calitate [TANKO-OSAKA JAPAN ,PROLINE ,etc] de 20-22, 24-27, 30 ,22-24  ,toate 8 buc la 40 lei 

foarfeci profesionale noi ,otel special .calitate- 30 lei bucata sau 140 lei toate 4

din postarea de ieri fludorul si mastile 3M  s-au dat , HERNON DISIPATOR USA[adeziv termic pt radiatoare pe diverse cipuri,etc] mai e o bucata ,Flux Interflux IF 930 mai sint 4 buc ,Loctite 401 si 454[gel] mai o singura bucata de fiecare 

Restul [tresa ,virfuri JBC ,diverse conduri,pensete,bisturie X-ACTO USA,trusa inbus WIHA,pantofi ESD SAFE GERMANY ,etc] UP101_4067.jpg101_4066.jpg

Link spre comentariu
4 minutes ago, carageae said:

Daca mai sunt adezivii Loctite, ii vreau eu...

le-am pus deoparte -apropo pt colegi ce folosesc -pt a nu se solidifica incet -se pastreaza in frigider ! Asta in cazul in care stiti ca se sterge intotdeauna virful de aplicare inainte de punere capac daca vreti sa-l mai puteti desface ...

Link spre comentariu

Le iau eu si le trimit colegului imre.beres, mai am sa-i expediez si eu ceva, sa iti faca doar plata in cont ca sa nu ne incurcam cu banii.

Link spre comentariu
6 hours ago, carageae said:

Le iau eu si le trimit colegului imre.beres, mai am sa-i expediez si eu ceva, sa iti faca doar plata in cont ca sa nu ne incurcam cu banii.

bine ,cutia e pregatita

Link spre comentariu

Sursa industriala  noua 220v-24 si 12 v , nu cunosc curenti[pare destul de serioasa dupa marime si greutate] ,nu am gasit  pe goagal nimic . Din ce stiu este sursa de alimentare iluminat cluburi -lasere,leduri etc .Dimensiuni 20x17x6 cm 

200 lei .Am desfacut-o sa fac poze la interior .101_4073.jpg101_4075.jpg

Editat de GOOD-Q
Link spre comentariu
2 hours ago, GOOD-Q said:

Sursa industriala  noua 220v-24 si 12 v , nu cunosc curenti[pare destul de serioasa dupa marime si greutate] ,nu am gasit  pe goagal nimic . Din ce stiu este sursa de alimentare iluminat cluburi -lasere,leduri etc .Dimensiuni 20x17x6 cm 

200 lei .Am desfacut-o sa fac poze la interior .101_4073.jpg101_4075.jpg

Vinduta 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări