Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Materiale atelier serioase

GOOD-Q

Postări Recomandate

vaselina industriala THK AFC sau AFB -LF  GREASE ,made in Japan - 2 tuburi =15 lei/tub 

Cleste serios capsat mufe RJ 10 =45 lei 

ce nu sint in pozele de azi dar gasiti in postarile vechi =masca 3M seria 6000 , noua in cutie 70 lei [in magazine la noi sare de 100 lei] la care primiti bonus la alegere un set de filtre carbon activ ABE care este destinat unor multiple activitati,sau un set de filtre pt praf, vopsit  care numai filtrele sint peste 40 lei si primit bonus un set] Pt doritori avem si filtre carbon activ sau de praf.vopsit  separat fata de masca la 30 lei/perechea 

101_3984.JPG

Link spre comentariu

vaselina industriala THK AFB -LF  GREASE ,made in Japan - 2 tuburi =15 lei/tub ....daca e din aceea VERDE vreau si eu doua tuburi...vedem cu ce completam cda...

Link spre comentariu
2 hours ago, okean said:

vaselina industriala THK AFB -LF  GREASE ,made in Japan - 2 tuburi =15 lei/tub ....daca e din aceea VERDE vreau si eu doua tuburi...vedem cu ce completam cda...

una e verde sigur,cealalta n-am desfacut-o ,poate fi maro ambalajul dar e cam acelasi lucru ,ambalajele sint la fel

Link spre comentariu

multimetru de buzunar UT22 folosit in stare foarte buna,util in deplasari/electronice auto    190 lei 

mai sint citeva bucati USB C si cabluri alimentare PC-MONITOR[etc] 

reducere la cabluri SATA noi,duin cauza preturilor mici nu vind la bucata - 10 bucati= 15 lei 

Cabluri VGA de calitate - 2 lei [minim 5 ] 

Cabluri USB diverse [prelungitoare mama-tata , tata-tata] amestecate de foarte buna calitate - 3 lei/buc [minim 3 buc ] 

101_3982.JPG

Link spre comentariu
13 minutes ago, catalinsandu said:

Buna dimineata,

Vrea si eu 4 cabluri USB C pentru telefon.

Multumesc

azi va pun cind ajung la servici.Atit ?

Link spre comentariu

Atunci, mai puneti :

1 buc - Loctite 8201

1 buc - Loctite 7039

1 buc - Loctite 401

1 buc - Loctite 406

Sa imi spuneti totalul ca sa va platesc in cont.

Multumesc,

Link spre comentariu
21 minutes ago, catalinsandu said:

Atunci, mai puneti :

1 buc - Loctite 8201

1 buc - Loctite 7039

1 buc - Loctite 401

1 buc - Loctite 406

Sa imi spuneti totalul ca sa va platesc in cont.

Multumesc,

120 piese , 8 lei posta expediere 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări