Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Materiale atelier serioase

GOOD-Q

Postări Recomandate

disponibilitate de reducere[am nevoie de bani] de la 50 lei/buc la 35 lei /buc  virfuri JBC din seria 245XXX aprox 20 si ceva bucati pt client serios ce cumpara minim 10 buc si 30 lei/buc cine le cumpara pe toate ! 

Freze pt CNC, utilizate si pe micromot Proxxon ,Dremmel [etc] la 0,3 lei/buc pt minim 500 buc 

Pachet de clesti svic si spitz Suedia,Elvetia si Italia unele modele depasesc in catalog si 50 euro , pret pachet 5 bucati formate din 3 spituri si 2 svicuri -200 lei [in functie de modelele existente stoc] 

Set minere aluminiu[pt scule de rack] de 9-10-11 cm distanta intre suruburi [nu stiu exact cite deun fel si de altul,la gramada]  aprox 5 perechi - 40 lei 

pachet 100 buc 33uF/450v Rubycon made in japan low esr -80 lei ! 

pachet 300 buc relee diverse  amestecate - 150 lei 

pachet 50 trese absorbante Chemtronics made in USA - 250 lei [5 lei /buc fata de 5,5 lei cit este la bucata] 

Toata marfa noua ,poze gasiti in postarile mai vechi .La colet de peste 1000 lei , beneficiati de inca o reducere de 10% si transportul il suport eu 

Link spre comentariu

sursa driver led industriala ,reducere de la 50 la 40 lei ,are posibilitatea de a incarca si acumulatoare ni-cd pt sistemele de urgenta iluminate cu led, calitate deosebita !

101_3568.jpg

Link spre comentariu

Am mai adus masti 3M seria 6000 cu filtre ,mai sint 2 buc disponibile [70 lei buc la care primiti bonus  o pereche de filtre carbon activ 6057 ABE1]  Disponibile si rezerve filtre la 30 lei/perechea si acestea cu carbon activ si cele numai pt praf,vopsitorie .

Link spre comentariu
6 hours ago, codrut said:

Flux aveti?Unde pot vedea pozele cu clestii si sficurile?

in postarile vechi ,sau cautati goagal LINDSTROM 8140 ,LINDSTROM RX8140 ,PIERGIACOMI TR-25 

Flux nu mai am 

Link spre comentariu

Frezele alea de CNC pana la ce adancime pot freza? Nu am acces la cele luate acum, dar as vrea sa stiu si daca ai si ceva mai lungi, grosimea nu e asa importanta, daca sunt mai groase e chiar mai bine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări