GOOD-Q Postat August 23, 2017 Autor Partajează Postat August 23, 2017 Invatatura de minte pentru cei care nu sunt asa familiarizati cu posta: Cand v-ati inteles cu omul ca trimite, prezentati-va la oficiu cam in 3 zile - maxim 4 pentru trimiterea la si din localitati mai indepartate si mici - si intrebati de colet....de ani de zile doamnele de la ghiseu nu mai fac nazuri ca nu aveti avizul. Intre orasele resedinta de judet sau alte orase mari, de regula posta ajunge in doua zile, daca din localitatea de expeditie coletul a fost pus inainte de data de plecare a postei de la oficiul respectiv. *** As vrea sa vad o poza cu colierele....m-ar interesa cele subtiri, pana in 20mm...daca sunt amatori complementari, poate le impartim.... sint cele cu stringere surub clasica,pe orice furtun auto.Insa foarte multe sint inox nu fer ordinar ,mi-am schimbat si eu pe-acasa unde a fost cazul.Plus ca am si citeva gen "burlan" 80-100mm cu prindere brida de 6-8mm iar utile pe-acasa Link spre comentariu
stazis Postat August 23, 2017 Partajează Postat August 23, 2017 Doresc și eu 1 buc. flux Indalloy USA daca mai aveți. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat August 23, 2017 Autor Partajează Postat August 23, 2017 Doresc și eu 1 buc. flux Indalloy USA daca mai aveți. da,unu mai si era din 4 cite au fost vi-l pun deoparte Link spre comentariu
carageae Postat August 23, 2017 Partajează Postat August 23, 2017 sint cele cu stringere surub clasica,pe orice furtun auto.Insa foarte multe sint inox nu fer ordinar ,mi-am schimbat si eu pe-acasa unde a fost cazul.Plus ca am si citeva gen "burlan" 80-100mm cu prindere brida de 6-8mm iar utile pe-acasa Da....cred, dar nu e vorba doar de bani, insa nu am ce face cu din alea groase, eu nu pentru auto le vreau, ci pt. mici automatizari, gen acvariu, furtun de la dozator de apa, filtru de cafea etc. unde o faseta de nylon nu e intotdeauna destul...daca ochiometric sunt mai mult de jumate astea mai mici, fa doua portii din ele...sunt sigur ca vor si si care stau la casa si mai mesteresc si cu din alea mai mari. Evident, daca le vrea cineva pe toate, da-le, nu e o urgenta pt. mine, dar cateva nu mi-ar strica... Link spre comentariu
GOOD-Q Postat August 24, 2017 Autor Partajează Postat August 24, 2017 Da....cred, dar nu e vorba doar de bani, insa nu am ce face cu din alea groase, eu nu pentru auto le vreau, ci pt. mici automatizari, gen acvariu, furtun de la dozator de apa, filtru de cafea etc. unde o faseta de nylon nu e intotdeauna destul...daca ochiometric sunt mai mult de jumate astea mai mici, fa doua portii din ele...sunt sigur ca vor si si care stau la casa si mai mesteresc si cu din alea mai mari. Evident, daca le vrea cineva pe toate, da-le, nu e o urgenta pt. mine, dar cateva nu mi-ar strica... vii si iti alegi ,iti dai seama ca nu vei iesi in pierdere.Imi duc si eu citeva la trusele auto si vii tu pina plec in concediu Link spre comentariu
mihaighe Postat August 24, 2017 Partajează Postat August 24, 2017 Ce sa spun ? preturi imbatabile,puternic impresionat de corectitudine si seriozitate,multumesc de bonus,cu stima Mihai. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat August 24, 2017 Autor Partajează Postat August 24, 2017 Ce sa spun ? preturi imbatabile,puternic impresionat de corectitudine si seriozitate,multumesc de bonus,cu stima Mihai. oricind cu multa placere . Link spre comentariu
carageae Postat August 24, 2017 Partajează Postat August 24, 2017 vii si iti alegi ,iti dai seama ca nu vei iesi in pierdere.Imi duc si eu citeva la trusele auto si vii tu pina plec in concediu In 10 septembrie ajung...de aia am zis...altfel sigur treceam... Link spre comentariu
Ovidiu.Babutia Postat August 24, 2017 Partajează Postat August 24, 2017 O sa trec eu sa iau colierele, ma inteleg eu ulterior cu domnul Caragea. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat August 24, 2017 Autor Partajează Postat August 24, 2017 O sa trec eu sa iau colierele, ma inteleg eu ulterior cu domnul Caragea. ok,le pastrez Link spre comentariu
carageae Postat August 24, 2017 Partajează Postat August 24, 2017 Multumesc amandurora Inca nu stiu data exacta cand revin, dar sigur inainte sa inceapa scolile... Link spre comentariu
GOOD-Q Postat August 24, 2017 Autor Partajează Postat August 24, 2017 Multumesc amandurora Inca nu stiu data exacta cand revin, dar sigur inainte sa inceapa scolile... mai e o cutie cu chestii trestii pe care e treecut numele tau 1 Link spre comentariu
yo2mhj Postat August 24, 2017 Partajează Postat August 24, 2017 Multumesc foarte mult pentru tot...in special pentru super bonus!!!! Link spre comentariu
radu42 Postat August 24, 2017 Partajează Postat August 24, 2017 (editat) Am primit si eu coletul si sunt f multumit de calitatea pieselor,de suplimente si de promptitudine ! Va multumesc ! Editat August 24, 2017 de radu42 Link spre comentariu
comanici Postat August 24, 2017 Partajează Postat August 24, 2017 Am ridicat azi coletul. Multumesc pentru bonus, calitate si... intr-un cuvant pentru tot. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum