Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Materiale atelier serioase

GOOD-Q

Postări Recomandate

Adaptoarele alea de 110V Legrand pana la ce putere merg? Presupun ca sunt din alea cu triac...

sint chioare ,pt surse auto 100-240v ,sa nu tai stecherul la laptop daca circuli usa-europa

Link spre comentariu

Aha....mulţam!

Şi acum îmi vine să râd când îmi amintesc cum povestea un prieten american că a băgat în priză la noi un uscător de păr pe 110 cu adaptor din ăla :)

Link spre comentariu

Aha....mulţam!

Şi acum îmi vine să râd când îmi amintesc cum povestea un prieten american că a băgat în priză la noi un uscător de păr pe 110 cu adaptor din ăla :)

acu sursele in comutatie sint universale 100-240v, prea putine scule mai vin cu traf normal, sau eventul electrocasnicele cu motor direct pe 110v

Link spre comentariu

Multumesc pentru bonus, coletul a sosit in conditii bune.

Interesant este ca frezele au cateva diametre, nu sunt toate la fel cum am crezut (in poza pareau de 2.4mm dar majoritatea sunt de 1.8mm). Cu atat mai bine :)

Seara buna!

Link spre comentariu

Multumesc pentru bonus, coletul a sosit in conditii bune.

Interesant este ca frezele au cateva diametre, nu sunt toate la fel cum am crezut (in poza pareau de 2.4mm dar majoritatea sunt de 1.8mm). Cu atat mai bine :)

Seara buna!

sint amestecate in cutii de 2-300 buc sau mai mari.Dimensiuni diferite.Nu aleg,bag mina in cutie si numar ce vine la rind.

S-a intimplat citeodata sa fie grupulete de 10 buc alese gata in mici cutiute , acolo erau 10 de aceeasi diensiune .Dar de obicei sint amestecate cum am spus .

Link spre comentariu

https://s27.postimg.org/jyiw8lx5f/101_3666.jpg

https://s27.postimg.org/z8irfssnn/101_3667.jpg

Rulmenti de calitate , 3 lei bucata .Cite 4-5 modele de fiecare , sau 1-2 de alte modele ETC .

Nu dau sub 10 bucati !

seriile :

SKF 626-2Z de astia am 5 buc

THK JAPAN LM-S 27 -4 buc

R4-ZZ , 2 buc ,nu stiu firma

TLA1612Z IXO JAPAN - 5 buc

SKF 61900 - 3 buc

IXO G JAPAN TA815 Z 2 buc.

IXO JAPAN TLA 1616Z 4 buc

SKF 6003-2Z/LHT23 4 buc

si multe alte axiale si radiale ,ma dor ochii ce marunt scrie pe ele.

200 lei pe toate ,sa scapam de greutati

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări