okean Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Trusa inbus profesionala WIHA ProStar 369SZ13B...daca mai apare vreau si eu Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Decembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Trusa inbus profesionala WIHA ProStar 369SZ13B...daca mai apare vreau si eu v-a fi ,plus una de torx mai bengoasa ... pe care vroiam sa mi-o pastrez.... dar exista suma pt care divortez de ea Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 v-a fi ,plus una de torx mai bengoasa ... pe care vroiam sa mi-o pastrez.... dar exista suma pt care divortez de ea Care ajunge tot la mine. Multumesc! Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Decembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Care ajunge tot la mine. Multumesc! si eu va multumesc Link spre comentariu
ionutb71 Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 am ridicat sursele de la posta. domnule...ce mai pot spune? multumesc din suflet pt ce ati strecurat in plus acolo in colet si daca cineva mai are dubii, am primit exact "materiale atelier serioase" Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Decembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2016 am ridicat sursele de la posta. domnule...ce mai pot spune? multumesc din suflet pt ce ati strecurat in plus acolo in colet si daca cineva mai are dubii, am primit exact "materiale atelier serioase" va multumesc si eu Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Decembrie 8, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2016 surse 24 si 12v s-au dat toate , mai sint surse LED curent constant ALVIT ITALY dimabile s-au dat truse imbus/torx/surubelnite ,clesti spitz,mai e un singur cleste sfic Swiss Made si 2 pensete tot elvetiene restul UP Link spre comentariu
N47D20 Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Daca mai apar truse de imbus si torx automat ma bag si eu Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Decembrie 11, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Daca mai apar truse de imbus si torx automat ma bag si eu sigur,te anunt eu cin mai aduc Link spre comentariu
okean Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Ridicat colet ...scule si materiale profi' bonus baban recomand cu placere ! Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Decembrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2016 (editat) Ridicat colet ...scule si materiale profi' bonus baban recomand cu placere ! sa le folositi cu placere.Anunt [si pe d-voastra]pe aceasta cale ca am reinnoit stocul de 2200/50V Elna si 1000/35 Elna [seria RE3] made in Japan restul :UP Editat Decembrie 12, 2016 de GOOD-Q Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum