GOOD-Q Postat Iulie 6, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2017 ok ! Las adresa pe PM ! Multumesc ! ok Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Iulie 7, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2017 Multumesc cu multa placere Anunt ca cele citeva relee RT31 L012 s-au dat , mai sint de 16A cele cu codul RT33 Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Iulie 7, 2017 Partajează Postat Iulie 7, 2017 PS : Sfic mai e unul pt doritori ...... Daca mai este puneti-l in coletul meu cu sursele. Link spre comentariu
bamseflorin Postat Iulie 7, 2017 Partajează Postat Iulie 7, 2017 Am primit comanda Multumesc pentru bonus As fi vrut si eu vreo 5 relee RT33 da momentan trebuie sa vad ce mai apare pentru o comanda Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Iulie 7, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2017 Daca mai este puneti-l in coletul meu cu sursele. sigur, multumesc Link spre comentariu
okean Postat Iulie 10, 2017 Partajează Postat Iulie 10, 2017 Aveti cda pe mail ! Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Iulie 10, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2017 Aveti cda pe mail ! da multumesc 1 Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Iulie 11, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2017 relee Schrack s-au dat ieri toate.Mai sint citeva a unor ginditori profunzi !! Carora le-am pus deoparte diverse si nu mai dau nici un semn.Saptamina asta radem tot din cele rezervate si necomandate ! Restul-UP Link spre comentariu
okean Postat Iulie 13, 2017 Partajează Postat Iulie 13, 2017 Ridicat colet...am pierdut numarul ... (coletelor), in rest totul conform asteptarilor la toate capitolele inclusiv bonus ! Asteptam noutati ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum