Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Materiale atelier serioase

GOOD-Q

Postări Recomandate

Ridicat colet cu numarul ( n - 2 ) conform specificatiilor asezonat cu bonus substantial... n - 1 e pe drum ! Sfat luati cat mai e ! :49

v-am pus ieri niste chimicale interesante ,made in USA pe linga multele piese comandate .Va multumesc

Link spre comentariu

Ce sa mai spun ... '' aprob pozitiv ''... colegii ( seriosi ) stiu, la sosirea coletului e acea senzatie de copil mic cand desface cutia cu jucaria noua !!! :aplauze

Link spre comentariu

musai sa spun ca mai sint 4 virfuri JBC din 17 ,dupa cum urmeaza :

C245126 o bucata , C245029 o bucata, C245759 doua buc .

50 lei /buc.

Mai adaugati va rog la mine 2 buc. Flux pen Indium si 4 buc. (2 + 2) bureti vegetali Weller, Hakko. Multumesc!

ok.multu.

Link spre comentariu

S-au terminat virfurile JBC ,clesti sfic mai sint 2 buc[ cel mare DENFOS si inca unul mic] clestii spitz sint ambii,pungulita suruburi torx 1,5 mm rezervata .

Restul -up

Link spre comentariu

A sosit si coletul n-1 asezonat cu chimicalele promise... multumesc pentru tot !!!

Ps1. Boretii Weller cod 0052001499 au 57 x 37 x 20 am comandat 2buc si fiind vremea ''ploiasa'' m-am trezit cu trei boreti... :) concluzie tineti aproape cat e sezonu' ploios !!!

Ps 2. Dorim poza si cu celelalte '' soiuri '' de BORETI !

Link spre comentariu

A sosit si coletul n-1 asezonat cu chimicalele promise... multumesc pentru tot !!!

Ps1. Boretii Weller cod 0052001499 au 57 x 37 x 20 am comandat 2buc si fiind vremea ''ploiasa'' m-am trezit cu trei boreti... :) concluzie tineti aproape cat e sezonu' ploios !!!

Ps 2. Dorim poza si cu celelalte '' soiuri '' de BORETI !

din pacate s-au dat toti,nu mai am nici un fel.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări