carageae Postat Iunie 7, 2017 Partajează Postat Iunie 7, 2017 OK, incerc sa trec maine cu suportul. Te sun inainte. Link spre comentariu
okean Postat Iunie 7, 2017 Partajează Postat Iunie 7, 2017 Ridicat colet cu numarul ( n - 2 ) conform specificatiilor asezonat cu bonus substantial... n - 1 e pe drum ! Sfat luati cat mai e ! Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Iunie 7, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2017 Ridicat colet cu numarul ( n - 2 ) conform specificatiilor asezonat cu bonus substantial... n - 1 e pe drum ! Sfat luati cat mai e ! v-am pus ieri niste chimicale interesante ,made in USA pe linga multele piese comandate .Va multumesc 1 Link spre comentariu
okean Postat Iunie 7, 2017 Partajează Postat Iunie 7, 2017 Ce sa mai spun ... '' aprob pozitiv ''... colegii ( seriosi ) stiu, la sosirea coletului e acea senzatie de copil mic cand desface cutia cu jucaria noua !!! Link spre comentariu
stazis Postat Iunie 7, 2017 Partajează Postat Iunie 7, 2017 Mai adaugati va rog la mine 2 buc. Flux pen Indium si 4 buc. (2 + 2) bureti vegetali Weller, Hakko. Multumesc! Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Iunie 7, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2017 musai sa spun ca mai sint 4 virfuri JBC din 17 ,dupa cum urmeaza : C245126 o bucata , C245029 o bucata, C245759 doua buc . 50 lei /buc. Mai adaugati va rog la mine 2 buc. Flux pen Indium si 4 buc. (2 + 2) bureti vegetali Weller, Hakko. Multumesc! ok.multu. Link spre comentariu
stazis Postat Iunie 7, 2017 Partajează Postat Iunie 7, 2017 Va multumesc foarte mult si pentru acest colet, la fel si pentru bonus. Totul este de nota 10, calitate si pret excelent! Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Iunie 7, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2017 Va multumesc foarte mult si pentru acest colet, la fel si pentru bonus. Totul este de nota 10, calitate si pret excelent! oricind cu multa placere Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Iunie 8, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2017 S-au terminat virfurile JBC ,clesti sfic mai sint 2 buc[ cel mare DENFOS si inca unul mic] clestii spitz sint ambii,pungulita suruburi torx 1,5 mm rezervata . Restul -up Link spre comentariu
okean Postat Iunie 8, 2017 Partajează Postat Iunie 8, 2017 A sosit si coletul n-1 asezonat cu chimicalele promise... multumesc pentru tot !!! Ps1. Boretii Weller cod 0052001499 au 57 x 37 x 20 am comandat 2buc si fiind vremea ''ploiasa'' m-am trezit cu trei boreti... concluzie tineti aproape cat e sezonu' ploios !!! Ps 2. Dorim poza si cu celelalte '' soiuri '' de BORETI ! Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Iunie 8, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2017 A sosit si coletul n-1 asezonat cu chimicalele promise... multumesc pentru tot !!! Ps1. Boretii Weller cod 0052001499 au 57 x 37 x 20 am comandat 2buc si fiind vremea ''ploiasa'' m-am trezit cu trei boreti... concluzie tineti aproape cat e sezonu' ploios !!! Ps 2. Dorim poza si cu celelalte '' soiuri '' de BORETI ! din pacate s-au dat toti,nu mai am nici un fel. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Iunie 9, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2017 up cu ce mai este intrebari in privat Link spre comentariu
stazis Postat Iunie 9, 2017 Partajează Postat Iunie 9, 2017 Am ridicat astazi pachetul cu varfurile JBC impreuna cu un bonus ca de ficare data. Va multumesc pentru tot! Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Iunie 9, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2017 Am ridicat astazi pachetul cu varfurile JBC impreuna cu un bonus ca de ficare data. Va multumesc pentru tot! oricind cu multa placere Link spre comentariu
Dxxx Postat Iunie 9, 2017 Partajează Postat Iunie 9, 2017 Si eu multumesc pentru pachetul cel mai recent si pentru bonus Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum