Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Materiale atelier serioase

GOOD-Q

Postări Recomandate

Cu preturile aferente. Nou : periile cu peri metalici circulari inoxidabili ,productie Japan si USA .Utili pt a curata locuri unde cu o periuta normala nu se poate.Eu ii foloseam la curatare pistoale ,letcoane vacuum ,cilindrii sticla ,etc .20 lei o bucata . Minerul din plastic ca un fel de ebonita rezistent la temperaturi mari ! Suportul peri demontabil [si schimbabil cind existau si rezerve] prin insurubare.

29bc7f2c-7f67-45e5-81bb-58069b9fe833.jpg

Link spre comentariu
Acum 23 minute, Stefan a spus:

A sosit coletul și mulțumesc pentru bonus. O treabă mult mai lejeră prin utilizarea lockerelor.

Da,pt cine este pe teren .Eu cum cu sobolaneala de atelier 3/4 din zi ,nu pot pleca din service sa scot colete,vin ei le duc ,le aduc,etc 

Link spre comentariu

Virfuri mai speciale JBC originale ,noi:

Cele 2 ascutite curbate pt lucrul in smd ,GSM ,etc.Cele 2 late pt curatare cu tresa  cablaj si cip la reballing.

Preturi la 1/2 si 1/3 fata de TME ,Farnell,etc. Peste 10 bucati usor negociabil.

7d788857-f315-4e15-8481-00d2485f5427.jpg

Link spre comentariu

Alpha OM 338 unul din fluxurile de foarte buna calitate pe care il folosesc personal eu si multi colegi de peste 20 de ani. Este NO CLEAN respectiv nu trebuie neaparat curatata lipitura [doar daca deranjaza aspectul]

Trese absobante dupa cum urmeaza

Techspray made in USA rola 2 mm latime si 30 metri lungime -70 lei 

Chemtronics made in USA 1,5 mm latime si 30 metri lungime=50 lei

Loctite made in USA , 1,5 metri lungime ,aprox 2,7 mm latime , pachet 8 bucati =100 lei 

da3e611f-c06b-4ea9-a727-f76ce394c26b.jpg

Link spre comentariu
1 oră în urmă, serban a spus:

Buna ziua !

Rezerve pentru X-Acto aveti cumva ?

momentan nu mai sint pe stoc .In general de cind aduc un sigur model am avut , diferit fata de echiparea standard cu care vine de fabrica.De alea 2-3 va pot pune bonus  din atelier cu prima ocazie cind doriti ceva de la mine [noi evident]

Link spre comentariu

Azi 6 seturi de letcon .Pret 300 lei/set.

Setul contine letcon T245 nou sigilat ,original si virf C245752 nou sigilat,original.Daca studiati TME ,Farnell[etc] acest virf costa azi 260 lei....

La cerere se poate face set si cu alte virfuri , virfuri care incep peste tot de la 150 lei in sus, disponibile 17 modele diferite 

6068fa83-c460-4e75-ab5e-a4dafad5436b.jpg

Link spre comentariu

Pensete si foarfeci ,preturi [la unele pe etichete].

In poze, detalii in privat .Peste 5 bucati pretul este usor negociabil. 

Made in Germany inox si aliaje inox antiacid,antimagnetice ,etc.

Ascutite drepte si curbate si un model drept lat .Holex ,Tweety, Wedo Germany

2aed835c-07d5-4f28-8932-d2d2a5c33462.jpg5ed89d07-2932-4380-9b93-946ebfc0a527.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări