GOOD-Q Postat Februarie 10 Autor Partajează Postat Februarie 10 (editat) si solder mask IF710 sa dat Editat Februarie 10 de GOOD-Q Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Februarie 11 Autor Partajează Postat Februarie 11 Cu preturile aferente. Nou : periile cu peri metalici circulari inoxidabili ,productie Japan si USA .Utili pt a curata locuri unde cu o periuta normala nu se poate.Eu ii foloseam la curatare pistoale ,letcoane vacuum ,cilindrii sticla ,etc .20 lei o bucata . Minerul din plastic ca un fel de ebonita rezistent la temperaturi mari ! Suportul peri demontabil [si schimbabil cind existau si rezerve] prin insurubare. Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 11 Partajează Postat Februarie 11 A sosit coletul și mulțumesc pentru bonus. O treabă mult mai lejeră prin utilizarea lockerelor. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Februarie 11 Autor Partajează Postat Februarie 11 Acum 23 minute, Stefan a spus: A sosit coletul și mulțumesc pentru bonus. O treabă mult mai lejeră prin utilizarea lockerelor. Da,pt cine este pe teren .Eu cum cu sobolaneala de atelier 3/4 din zi ,nu pot pleca din service sa scot colete,vin ei le duc ,le aduc,etc Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 12 Partajează Postat Februarie 12 Nu e pentru offtopic de data asta ( ca nu el a inceput ) ci pentru atitudine si limbaj. Explicatiile in print. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Februarie 12 Autor Partajează Postat Februarie 12 Virfuri mai speciale JBC originale ,noi: Cele 2 ascutite curbate pt lucrul in smd ,GSM ,etc.Cele 2 late pt curatare cu tresa cablaj si cip la reballing. Preturi la 1/2 si 1/3 fata de TME ,Farnell,etc. Peste 10 bucati usor negociabil. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Februarie 13 Autor Partajează Postat Februarie 13 Alpha OM 338 unul din fluxurile de foarte buna calitate pe care il folosesc personal eu si multi colegi de peste 20 de ani. Este NO CLEAN respectiv nu trebuie neaparat curatata lipitura [doar daca deranjaza aspectul] Trese absobante dupa cum urmeaza : Techspray made in USA rola 2 mm latime si 30 metri lungime -70 lei Chemtronics made in USA 1,5 mm latime si 30 metri lungime=50 lei Loctite made in USA , 1,5 metri lungime ,aprox 2,7 mm latime , pachet 8 bucati =100 lei Link spre comentariu
serban Postat Februarie 13 Partajează Postat Februarie 13 Buna ziua ! Rezerve pentru X-Acto aveti cumva ? Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Februarie 13 Autor Partajează Postat Februarie 13 1 oră în urmă, serban a spus: Buna ziua ! Rezerve pentru X-Acto aveti cumva ? momentan nu mai sint pe stoc .In general de cind aduc un sigur model am avut , diferit fata de echiparea standard cu care vine de fabrica.De alea 2-3 va pot pune bonus din atelier cu prima ocazie cind doriti ceva de la mine [noi evident] Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Februarie 14 Autor Partajează Postat Februarie 14 Azi 6 seturi de letcon .Pret 300 lei/set. Setul contine letcon T245 nou sigilat ,original si virf C245752 nou sigilat,original.Daca studiati TME ,Farnell[etc] acest virf costa azi 260 lei.... La cerere se poate face set si cu alte virfuri , virfuri care incep peste tot de la 150 lei in sus, disponibile 17 modele diferite Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Februarie 16 Autor Partajează Postat Februarie 16 Buna dimineata,mai sint 3 pachete de freze vrac,predomina cele de 1,2 mm. Link spre comentariu
Alic Postat Februarie 16 Partajează Postat Februarie 16 Iau eu o pungă. Îți trimit email. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Februarie 16 Autor Partajează Postat Februarie 16 Acum 29 minute, Alic a spus: Iau eu o pungă. Îți trimit email. Ok Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Luni la 08:33 Autor Partajează Postat Luni la 08:33 Stoc nou Arad.Preturile pe eticheta. Pt comenzi puteti suna 9-17 la 0722899318 si WP .Multumesc Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Marți la 06:33 Autor Partajează Postat Marți la 06:33 Pensete si foarfeci ,preturi [la unele pe etichete]. In poze, detalii in privat .Peste 5 bucati pretul este usor negociabil. Made in Germany inox si aliaje inox antiacid,antimagnetice ,etc. Ascutite drepte si curbate si un model drept lat .Holex ,Tweety, Wedo Germany Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum