q_acdc Postat Ianuarie 9 Partajează Postat Ianuarie 9 Colet sosit.(va multumesc pt incredere) Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Ianuarie 9 Autor Partajează Postat Ianuarie 9 Acum 37 minute, q_acdc a spus: Colet sosit.(va multumesc pt incredere) Eu va multumesc pt comanda Link spre comentariu
gigimargaus Postat Ianuarie 9 Partajează Postat Ianuarie 9 V-am lasat un mesaj privat. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Ianuarie 10 Autor Partajează Postat Ianuarie 10 Acum 6 ore, gigimargaus a spus: V-am lasat un mesaj privat. Nu am primit Link spre comentariu
gigimargaus Postat Ianuarie 10 Partajează Postat Ianuarie 10 (editat) Curios. Am avut pe privat mai multe discutii si nu au fost probleme. O sa pun aici mesajul: "Buna seara. A venit noul an si vreau sa fac unele cumparaturi. Asa ca, de la dumneavoastra as dori urmatoarele: 1. stand pentru burete metalic si organic(JBC CL9855, cred) 1 buc. 2. stand pentru handpiece JBC compatibil T245(nu stiu modelul) 1buc. 3. handpiece JBC T245 1buc. 4. Pasta decapanta la seringa la 35 lei(nu stiu denumirea comerciala) 1buc. 5. pasta cu plumb pentru lipituri. 2buc. 6. perii folosite in atelierul electronistului(astept sa-mi spuneti ce aveti) 7. vaselina pentru uz universal(astept oferte) 8. tresa absorbanta. 2 buc. 9. spray-uri pt. diferite utilizari(spre exemplu de tipul spraycontact, astept oferte). 10. burete metalic pentru letcon. In limita timpului si a disponibilitatiilor pe care le aveti, astept o oferta. Multumesc." Editat Ianuarie 10 de gigimargaus Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Ianuarie 10 Autor Partajează Postat Ianuarie 10 Acum 57 minute, gigimargaus a spus: Curios. Am avut pe privat mai multe discutii si nu au fost probleme. O sa pun aici mesajul: "Buna seara. A venit noul an si vreau sa fac unele cumparaturi. Asa ca, de la dumneavoastra as dori urmatoarele: 1. stand pentru burete metalic si organic(JBC CL9855, cred) 1 buc. 2. stand pentru handpiece JBC compatibil T245(nu stiu modelul) 1buc. 3. handpiece JBC T245 1buc. 4. Pasta decapanta la seringa la 35 lei(nu stiu denumirea comerciala) 1buc. 5. pasta cu plumb pentru lipituri. 2buc. 6. perii folosite in atelierul electronistului(astept sa-mi spuneti ce aveti) 7. vaselina pentru uz universal(astept oferte) 8. tresa absorbanta. 2 buc. 9. spray-uri pt. diferite utilizari(spre exemplu de tipul spraycontact, astept oferte). 10. burete metalic pentru letcon. In limita timpului si a disponibilitatiilor pe care le aveti, astept o oferta. Multumesc." Stand pt letcon JBC 245/470 nu mai exista de mult.Este vreo 1000 lei la TME si altii ,nu am gasit redus nicaieri de mult timp ,pasta cu plumb cutie de juma de kil nu mai am dinainte de sarbatori,momentan nu exista la furnizori momentan .Restul sint pe stoc.Pt detalii mail [email protected] sau WP 0722899317 Link spre comentariu
rslick Postat Ianuarie 10 Partajează Postat Ianuarie 10 Colet primit.Ca de obicei calitate maxima la preturi minime.Bonusul excelent.Multumesc mult. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Ianuarie 11 Autor Partajează Postat Ianuarie 11 Acum 1 oră, rslick a spus: Colet primit.Ca de obicei calitate maxima la preturi minime.Bonusul excelent.Multumesc mult. eu va multumesc Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Ianuarie 14 Autor Partajează Postat Ianuarie 14 Azi lichidez urmatoarele la jumate de pret colet peste 3000 lei se va plati doar 1500 lei: Condensatoare 10uF/400V Nichicon Japan,47uF/400V Panasonic si Nippon ,1000uF/35 V Nippon ,12000/25V Nippon ,10000uF/16V Nippon -detalii cantitate in privat Letcoane Weller pensete WM si WX ,letcoane mini WX , WSP80 si DSX80 vacum Virfuri cu element incalzire pt letcon mini WX si virfuri cu element incalzire penstru pesnete letcon WM si WX Virfuri JBC doar modelele C245944 si C245759 ,C245768 , C245731 ,C245755,C245061 Tresa absorbanta de 30 metri de 2 mm latime si de 1,5 mm latime Vaselina Krytox USA 205 -ul in cutie de juma de kil si 226 in tub de 0,8 Kg Bureti metalici JBC , activatoare virf letcon Weller ,foarfeci Holex si Wedo Germany ,adeziv termic pt lipit radiatoare pe procesor[etc] Hernon Disipator 745 USA ,sprayuri Loctite SF7200, 7063 ,8201,8018, .Set masti 3M cu filtre carbon .Rezistente de 56R/5W , 22R/4W, 15R/4W,100R/2sau 3W depinde de stoc . Fiind vorba de lichidari si discounturi ,nu se pune deoparte colet .In timpul cit s-ar sta deoparte cu coletul poate vine alta oferta cash .Din acest motiv ! Link spre comentariu
gigimargaus Postat Ianuarie 15 Partajează Postat Ianuarie 15 A sosit pachetul. Ca deobicei. Promtitudine, comunicare excelenta, super bonus. Multumesc. Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Ianuarie 15 Autor Partajează Postat Ianuarie 15 Acum 3 minute, gigimargaus a spus: A sosit pachetul. Ca deobicei. Promtitudine, comunicare excelenta, super bonus. Multumesc. sa fie cu folos ! Va multumesc eu pt comanda Link spre comentariu
rosmarin Postat Ianuarie 15 Partajează Postat Ianuarie 15 Buna seara ! Ma plang si eu....as dori sa ma ajute colegul GOOD-Q CU UN LETCON maner T12 "de ala,verde" daca are aceasta posibilitate.Multumesc frumos, un semn incurajator ar fi bine venit.Construiesc si eu o clona sa vad si eu ce-i cu acest J.B.C.....doara nu m-oi face de minune sa raman fara letcon ! Link spre comentariu
carageae Postat Ianuarie 15 Partajează Postat Ianuarie 15 Cred ca e vorba de T245, T12 stiu ca e standardul de varfuri pt. HAKKO.... Link spre comentariu
GOOD-Q Postat Ianuarie 16 Autor Partajează Postat Ianuarie 16 Acum 6 ore, rosmarin a spus: Buna seara ! Ma plang si eu....as dori sa ma ajute colegul GOOD-Q CU UN LETCON maner T12 "de ala,verde" daca are aceasta posibilitate.Multumesc frumos, un semn incurajator ar fi bine venit.Construiesc si eu o clona sa vad si eu ce-i cu acest J.B.C.....doara nu m-oi face de minune sa raman fara letcon ! amT245 pt JBC daca doriti Link spre comentariu
q_acdc Postat Ianuarie 16 Partajează Postat Ianuarie 16 Acum 9 ore, rosmarin a spus: Buna seara ! Ma plang si eu....as dori sa ma ajute colegul GOOD-Q CU UN LETCON maner T12 "de ala,verde" daca are aceasta posibilitate.Multumesc frumos, un semn incurajator ar fi bine venit.Construiesc si eu o clona sa vad si eu ce-i cu acest J.B.C.....doara nu m-oi face de minune sa raman fara letcon ! Am luat varfuri de Good-Q si sunt multumit. Aveti grija , trecere la noua tehnologie nu este un miracol ,poate din punct de vedere energetic . Ca sa dau un exemplu t245 nu trage mai mult de 40w din retea (pe DWS 200 in momentul cand lipesti) pe cand un Zd 912 trage si 200W ,Bakon 881 70W .(valori afisate pe Wattmetru) Trebuie sa puneti in balanta si costurile .(eu sunt sarac) Scuze pt off topic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum